SRBIN PRODAJE KUĆU KOD ŠIDA ZA "SMEŠNE" PARE, DAJE I VELIKI PLAC I ORANICU: Mreže se USIJALE, a vlasnika svi HVALE
Kuća / Ilustracija, Foto: printscreen/youtube

OGLSD

SRBIN PRODAJE KUĆU KOD ŠIDA ZA "SMEŠNE" PARE, DAJE I VELIKI PLAC I ORANICU: Mreže se USIJALE, a vlasnika svi HVALE

Sudeći po komentarima, mnogo je oduševljenih korisnika

Objavljeno:

Grupe na društvenim mrežama za prodaju i kupovinu nekretnina prepume su oglasa, kako onih povoljnih, tako i sa abnormalno visokim cenama.

S vremena na vreme pojavi se oglas za prodaju kuća koji privuče čak i one koji nisu planirali da kupuju kuću ili stan, te ih bar navede da razmisle o ponudi i dodele neki lep komentar.

Tako se na Fejsbuk grupi "Jeftine nekretnine Srbija" pojavio oglas za prodaju kuće u Batrovcima u blizini Šida, koji je i više nego primamljiv.

"Prodajem kuću u Batrovcima kod Šida. Ukupne površine 219 kvadrata. Kuća se nalazi 200 metara od Bosuta, te 1 km od autoputa Beograd-Zagreb. Plac površine 2.800 kvadrata s pomoćnim objektima i oranicom pogodnom za podizanje voćnjaka i sl. Centralno na drva. 40.000 evra.", stoji u oglasu za prodaju nekretnina na Fejsbuk grupi "Jeftine nekretnine Srbija".

Sudeći po komentarima, mnogo je oduševljenih korisnika, koji su istakli da je cena i te kako realna, a kuća u dobrom stanju.

"Dobra kuća, realna cena", "Realna cena", glase neki od komentara.

Bonus video: U BEOGRADU IMA VIŠE OD 10. 000 NAPUŠTENIH STANOVA Stručnjak za nekretnine savetuje: Ko god ima novca neka uloži u nekretninu!

02:05

U BEOGRADU IMA VIŠE OD 10. 000 NAPUŠTENIH STANOVA Stručnjak za nekretnine savetuje: Ko god ima novca neka uloži u nekretninu!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.