JOŠ DOBRIH VESTI ZA PENZIONERE OD 1. OKTOBRA: Sada je i zvanično
Penzioneri/Ilustracija, Foto: Beta / Dragan Gojić, Nenad Kostić

PIO FOND

JOŠ DOBRIH VESTI ZA PENZIONERE OD 1. OKTOBRA: Sada je i zvanično

Za kartice se prijavilo vise od 900.000 penzionera

Objavljeno: 11:06h

U Fondu za penzijsko i invalidsko osiguranje potpisani su sporazumi sa još 17 firmi koje su se priključile akciji Penzionerska kartica, čijim korišćenjem će penzioneri ostvarivati brojne pogodnosti pri plaćanju njihovih roba i usluga.

Direktor Fonda PIO Relja Ognjenović je, nakon potpisivanja sporazuma sa predstavnicima firmi, izjavio da je spisak firmi koje su se uključile u akciju sada oko 700 a da su sporazumi potpisani sa 650.

Prema njegovim recima za kartice se prijavilo vise od 900.000 penzionera a korišćenje kartica pocinje 1. oktobra, što će biti obeleženo na penzionerskoj olimpijadi u Vrnjačkoj Banji.

1 / 6 Foto: Beta / Dragan Gojić

Sporazume su potpisali Dunav osiguranje, Delez, a.d.o. DDOR osiguranje Novi Sad, Preduzeće ĐAK doo Beograd, Dom zdravlja Medigrup Jedro, Beograd, Privredno društvo za poslovne usluge Mercator-S doo Beograd, Institut Mihailo Pupin, – Preduzeće za proizvodnju piezoelektričnih i magnetnih komponenti doo, Beograd, Apotekarska ustanova BENU, Beograd, Feniks farma, Banka inteza, Javno preduzeće Službeni glasnik, Beograd, Viner štediše, Par pak (Max Medica), Apotekarka ustanova Dr Max, Privredno društvo za ugostiteljstvo i turizam doo Pobeda Predejane, BEO LAB Laboratorije, DOO za proizvodnju i promet naočara i slušnih aparata SANI OPTIK Beograd.

Bonus video:

01:48

ZBOG ČEGA PENZIONERI I DALJE RADE I TO NAJTEŽE POSLOVE?

(Espreso / Penzionisani)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.