EVO KAKO MOŽETE DA PROVERITE DA LI VAM JE NOVAC NA RAČUNU! Danas kreće ISPLATA pomoći od 10.000 dinara za decu!
Porodica, Foto: Profimedia

jednokratna pomoć

EVO KAKO MOŽETE DA PROVERITE DA LI VAM JE NOVAC NA RAČUNU! Danas kreće ISPLATA pomoći od 10.000 dinara za decu!

Ukoliko ste se već uspešno prijavili za pomoć od 10.000 dinara za decu, evo kako da u tri koraka proverite da li vam je legao novac

Objavljeno: 07:47h

Isplata jednokratne novčane pomoći države od 10.000 dinara za decu do 16 godina, počinje danas, izjavio je juče ministar finansija Srbije Siniša Mali.

On je rekao da će preostalih 600.000 prijavljene dece dobiti novac u utorak, dok će onima koji su imali neku reklamaciju novac biti uplaćen narednih dana, u zavisnosti od toga kako se reklamacija bude rešavala.

"Za ovu pomoć države prijavljena su gotova sva deca. Prijavilo se oko 635.000 roditelja, što majki, što samohranih očeva, hranitelja ili staratelja. To potvrđuje da je ova pomoć države roditeljima bila potrebna i da je došla u pravo vreme", kazao je Mali.

Novac
Novacfoto: Profimedia

Kako da proverite da li vam je novac na računu?

Ukoliko ste se već uspešno prijavili za pomoć od 10.000 dinara za decu, evo kako da u tri koraka proverite da li vam je legao novac.

Ono što je prvo potrebno jeste ući na sajt https://idp.trezor.gov.rs/, nakon čega treba kliknuti na opciju "Provera statusa prijave".

Nakon što ste kliknuli na opciju "Provera statusa prijave" otvara vam se novi dokument u koji treba da unesete svoje podatke. Prvo što treba da unesete je matični broj, a nakon toga i broj lične karte koji ste koristili prilikom registracije i tada dobijate odgovor.

U trećem koraku očekujte informaciju o statusu uplate.

Bonus video:

04:14

POVEĆANJE MIMINALCA ZA 17 ODSTO JE VELIKI USPEH! Ekonomista: Koliko god da ponudite sindikatima oni će tražiti više

(Espreso / b92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.