PONOVO SE OGLASIO MINISTAR MALI: Podelio NAJNOVIJE informacije o ISPLATI 10.000 dinara!
Siniša Mali, Foto: Ministarstvo finansija

pomoć za decu

PONOVO SE OGLASIO MINISTAR MALI: Podelio NAJNOVIJE informacije o ISPLATI 10.000 dinara!

Juče je posetio jedan market i kupovinom proizvoda sa oznakom "Bolja cena"

Objavljeno:

Ministar finansija Siniša Mali govori jutros o aktuelnim ekonomskim temama u zemlji. Podsetio je da je od juče još 16 novih proizvoda sniženo u marketima, a obelodanio i konačnu informaciju o isplati 10.000 dinara za decu do 16 godina.

Kako bi se uverio da sve teče po planu, juče je posetio jedan market i kupovinom proizvoda sa oznakom "Bolja cena", i kako je tada istakao, uštedeo više od 1.000 dinara.

- Kao što ste videli, ušteda nije mala. Za mene je važno da smo ispunili obećanje. Otišao sam da vidim da li proizvoda ima dovoljno - ima. Ukupno već imamo 26 kategorija proizvoda na sniženju", rekao je Mali na TV Pink.

Siniša Mali
Siniša Malifoto: TV Pink Printscreen

Mali o isplati 10.000 dinara za decu

- Završena je prijava i uskoro kreće isplata za 10.000 dinara, prijavilo se 1.100.668 dece. To znači da se skoro svako dete prijavilo. Isplata će biti 25. i 26. septembra - ističe ministar.

- Imamo 2.360.000 zaposlenih, to je rekordna zaposlenost, odnosno rekordna nezaposlenost. Jedna mala Srbija se mnogo bolje nosi sa krizom nego razvijenije zemlje - dodaje ministar.

Bonus video:

01:26

MINISTAR FINANSIJA SINIŠA MALI: Srbija je LIDER u Evropi po rastu BDP-a! Do kraja 2025. porsečna PLATA i preko 950 EVRA (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.