PLATA I DO 350.000 DINARA, SEDITE 8 SATI: Potražnja je OGROMNA, a ne treba vam FAKULTET
Posao, Foto: Promo, Filip Plavčić

posao u srbiji

PLATA I DO 350.000 DINARA, SEDITE 8 SATI: Potražnja je OGROMNA, a ne treba vam FAKULTET

Vozači kamiona mogu da imaju platu i do 350 000 dinara, u zavisnosti od jednog faktora

Objavljeno:

Sedeš 8 sati, a plata i do 350.000 dinara. Zvuči neverovatno, ali je istinito. Za ove pare u Srbiji ima mnogo posla, ponude se samo nižu, a možeš da počneš sa radom u svakom momentu.

Vozači kamiona su trenutno jedno od najtraženijih zanimanja u Srbiji. Oglasi su prepuni ponuda za ovaj posao, a ni plata nije zanemarljiva. Plate se obično kreću od 150.000 pa čak i do 350.000 dinara. Sve u zavisnosti od relacije.

Kamion
Kamionfoto: RINA

Osim dobre zarade, u oglasu je navedeno i da se nudi ugovor o radu. I ne samo to. Kako u opisu oglasa stoji, firma je spremna i da finansira polaganje za CPC obuku. Iako bi prva pomisao zbog pomenute zarade bila da se radi o poslu preko granice, iz oglasa se može zaključiti da bi vozač vozio samo po Srbiji.

U opisu oglsa stoji da bi relacije za vozača isključivo bile Aranđelovac, Arilje, Gornji Milanovac, Ivanjica, Kragujevac, Niš, Požega, Topola, Užice, Čačak.

Kamion
Kamionfoto: Profimedia

Poznato je da su nači vozači predhodnih godina masovno odlazili u inostranstvo zbog veće zarade. Međutim, kako je Srbija zbog toga u velikom deficitu za vozačima, plate u ovom sektoru poslednjih godina znatno su porasle i kod nas. Procena struke je da će nastaviti da rastu i u narednom periodu.

Bonus video:

02:31

U KAMION SA 18, U AUTOBUS S 21 GODINOM! Novi zakon o saobraćaju donosi niz novina, a evo šta čeka one S PROBNIM DOZVOLAMA

(Espreso/ Blic Biznis)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.