Kupila sam naočare za tri dolara na Aliekspresu! ZAŠTO MI JE STALA ČUKA KADA SAM ISTE VIDELA U JEDNOM BG BUTIKU!
Foto: Filip Plavčić

derikože!

Kupila sam naočare za tri dolara na Aliekspresu! ZAŠTO MI JE STALA ČUKA KADA SAM ISTE VIDELA U JEDNOM BG BUTIKU!

Reklo bi se da se preko stranih portala za kupovinu može kupiti sve, od igle do lokomotive, i to i do šest puta manje novca

Objavljeno: 17:07h
Suzana Trajković

Svako ko je pročitao tekst o patikama kupljenim u Beču za 30 evra, shvatio je da nisam ekonomski patriota.

Kupila sam patike u Beču, a u BG doživela šok! ZAŠTO NIKADA VIŠE NEĆU KUPOVATI U SRBIJI?

"A kako i da budem?" - pitam ja.

Neki su osuđivali kupovinu "preko grane", mnogi su pljuvali tekst i stav mene kao autora. Ipak, većina je podržala, a to su mahom oni koji su imali slična iskustva.

Stojim iza svega što sam rekla, a prvenstveno one moje da je "Srbija zemlja čuda", kao i da su ovdašnji trgovci - derikože!

To sam, po ko zna koji put, uvidela kad sam se prikačila na sajtove za online kupovinu. Reklo bi se da se preko stranih portala za kupovinu može kupiti sve, od igle do lokomotive, i to i do šest puta manje novca.

Pre nekoliko dana, "zalepim" se kao idiot za pantalone u izlogu jednog beogradskog butika. Rekoh da uđem da pitam kol'ko su, pa kad legne plata da se počastim njima. Na rafu pored kase stoji 10- tak pari naočara koje su mi privukle pažnju više od prvobitne simpatije (crne pantalone sa nitnama).

foto: Filip Plavčić

Zabuljim se u naočare, spazim model koji sam pre nekoliko dana poručila preko Aliexpress-a. Skinuše mi tri dolara za njih, što je oko 390 dinara kod nas, tako mi napisaše iz banke.

foto: Printscreen/Aliexpress

- Izvinite, koliko su vam ove naočare za sunce? - pitam vršnjakinju koja radi u pomenutom butiku, i dobijam odgovor koji mi je pao tako da bi mi bilo lakše da mi je zavalila šamarčinu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.