REŠITE SVE NEDOUMICE OKO DEVIZNE PENZIJE! Prijavite se na vreme za BESPLATNU PRAVNU POMOĆ
Penzioneri, Foto: Beta

pio fond

REŠITE SVE NEDOUMICE OKO DEVIZNE PENZIJE! Prijavite se na vreme za BESPLATNU PRAVNU POMOĆ

Sve nedoumice rešite uz besplatnu pomoć pravnika koji dolaze iz zemlje u kojoj radi veliki broj Srba

Objavljeno:

Svi osiguranici koji imaju staž ostvaren u Nemačkoj i Srbiji, a imaju nedoumice oko priznavanja prava na penziju i staža, trebalo bi krajem ovog meseca da se prijave za međunarodne dane razgovora koje organizuje Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje.

Kako je najavio PIO fond 26. septembra u Novom Sadu, a 27. i 28. septembra u Beogradu, savetodavci iz nemačkog Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje i RF PIO Srbije pružiće besplatnu pravnu pomoć osobama koje ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Nemačke.

PIO fond
PIO fondfoto: Nenad Kostić

Svi zainteresovani obavezno trebalo bi da prijave učešće i zakažu termin dolaska na broj telefona 011/2030-745, a prilikom dolaska neophodno je poneti lična dokumenta i svu dokumentaciju u vezi sa osiguranjem.

Iz 26 zemalja nam stižu penzije, a u 35 isplaćuje naš PIO Fond. Najviše ih dolazi i odlazi u bivše jugoslovenske republike, a potom u dve evropske zemlje.

Najviše isplaćujemo u Nemačku i Austriju, što se tiče destinacija koje su najudaljenije, u Ameriku ide 100, u Brazil jedna, u Novi Zeland dve do tri penzije.

Bonus video:

01:04

OVAKO MOŽEMO DA ISPRATIMO TOK POVEĆANJA PENZIJA DO 2024. GODINE! Stručnjak otkrio pokazatelj: Ovaj deo godine je presudan!

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.