PENZIJU MOŽETE PREUZETI I PRE VAŽEĆEG DATUMA ISPLATE: Za ovu opciju MNOGI NE ZANJU, evo kako da ostvarite pravo!
Pošta, Foto: Dado Đilas

isplata penzija

PENZIJU MOŽETE PREUZETI I PRE VAŽEĆEG DATUMA ISPLATE: Za ovu opciju MNOGI NE ZANJU, evo kako da ostvarite pravo!

Za ovu opciju mnogi penzioneri ne znaju

Objavljeno:

Ako ste penzioner, a novac vam treba pre nego što dođe dan isplate penzije, u mnogim bankama u Srbiji možete da se opredelite za opciju „penzija unapred“.

Ova opcija vam omogučava da nekoliko dana pre zvaničnog dana isplate, koji je odredio PIO fond, podignete novac.

PIO fond
PIO fondfoto: Nenad Kostić

Kada sklopite ugovor, opredeljujete se da li želite da vam ova usluga traje na primer godinu dana ili dve godine. To pravo se odobrava korisnicima tekućih računa koji imaju redovan mesečni priliv i koji uredno izmiruju svoje obaveze prema banci.

Penzionerima koji se opredele da im isplata penzija ide korišćenjem usluge “Penzija unapred” i o tome zaključe ugovor sa bankom, dinamika uplate se pomera unapred u odnosu na stvarni datum uplate, u zavisnosti od kategorije penzionera.

Ovaj način isplate penzija je besplatan, odnosno radi se o potpuno beskamatnom kreditiranju. Prijavlјivanje je veoma jednostavno i brzo i radi se na šalteru bilo koje ekspoziture. Za sklapanje ugovora dovoljni su lična karta i bankovna kartica, a nakon isteka ugovora on se može produžiti.

Bonus video:

01:04

OVAKO MOŽEMO DA ISPRATIMO TOK POVEĆANJA PENZIJA DO 2024. GODINE! Stručnjak otkrio pokazatelj: Ovaj deo godine je presudan!

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.