TROŠNU SEOSKU KUĆU SRUŠIO, PA PODIGAO NOVU: U ovom delu Srbije VIKENDICA sa garažom košta SAMO 4.000 EVRA (VIDEO)
Vikendica, Foto: Printscreen/Youtube/Povratak na selo

NEVEROVATNO

TROŠNU SEOSKU KUĆU SRUŠIO, PA PODIGAO NOVU: U ovom delu Srbije VIKENDICA sa garažom košta SAMO 4.000 EVRA (VIDEO)

Vlasniku čak nije bila potrebna ni građevinska dozvola jer je novi objekat podigao na temelju starog

Objavljeno:

Drvena vikendica koja u osnovi ima blizu 55 kvadrata nalazi se u jednom srpskom selu, a cena njene izgradnje iznosila je oko 10.000 evra.

Vlasniku čak nije bila potrebna ni građevinska dozvola jer je novi objekat podigao na temelju starog. Mere vikendice su osam puta šest i više metara. Vikendica takođe ima i trem veličine oko 20 kvadrata. Sa ulaznih vrata ulazi se u malo predsoblje koje vodi do kupatila.

Sa leve strane nalazi se spavaća soba. Desno je dnevna soba sa kuhinjom. Vikendica ima drvene zidove koji su debeli oko 10 centimetra. Izolovana je mineralnom vunom i pokrivene pocinkovanim krovom. Na prozorima se nalaze drveni šaloni.

Snimak kućice objavljen je na Jutjub, a postavio ga je Lazar. Nema informacija u kom mestu u Srbiji se nalazi drvena vikendica. Na mrežama se na prodaju nudi i kućica od 4.000 evra u koju treba da se uloži novac. Smeštena je uz sam put, prekoputa seoskog doma. I Aranđelovac joj je blizu mada pripada SO Gornji Milanovac. Na placu postojii ozidana garaža.

Bonus video: U BEOGRADU IMA VIŠE OD 10. 000 NAPUŠTENIH STANOVA Stručnjak za nekretnine savetuje: Ko god ima novca neka uloži u nekretninu!

02:05

U BEOGRADU IMA VIŠE OD 10. 000 NAPUŠTENIH STANOVA Stručnjak za nekretnine savetuje: Ko god ima novca neka uloži u nekretninu!

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.