VUČIĆ: Agrokor će biti teška tema!
Foto: ap

ZEBNJA!

VUČIĆ: Agrokor će biti teška tema!

Vučić je naglasio da samo razgovorima mogu problemi da se reše, a to je za građane regiona apsolutno najvažnije
Objavljeno: 12:51h

Premijer Aleksandar Vučić izrazio je u Mostaru bojazan da će Agrokor biti veoma teška tema, ne samo u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, već i u Srbiji.

“Plašim da će Agrokor da nam bude teška, teška, veoma teška tema i kod nas u Srbiji, ne samo u Hrvatskoj i BiH”, rekao je Vučić novinarima.

Preneo je da je sa hrvatskim premijerom Andrejom Plenkovićem, na večeri sinoć, razgovarao dugo o Agrokoru.

“Hrvatska vlada preduzima što može, a mi ćemo da vidimo, iako su nam vezane ruke, šta je to što mi kao vlada i kao zemlja možemo da učinimo. Plašim se da su tu stvari otišle predaleko i da su bilansi Agrokora mnogo gori nego što je bilo ko mogao da očekuje”, objasnio je Vučić. On je rekao da država nije svemoćna, ali da će nastojati da se uradi sve što može da se zaštite zaposleni.

foto: Fonet

“Ali, nisam siguran da postoji čarobni štapić koji bi te probleme rešio, niti sam čuo tako moguća rešenja”, ukazao je Vučić. Preneo je da je tokom večere bilo reči i o evropskom putu svih zemalja na Zapadnom Balkanu. “Razgovaralo se otvoreno o svim problemima koji postoje i bilo bi nečasno da govorim o svim detaljima. Bilo je reči o problemima u BiH, ali i uopšte na Zapadnom Balkanu. Na večeri se moglo videti koliko otvorenih i nerešenih pitanja ima”, kazao je on. Vučić je naglasio da samo razgovorima mogu problemi da se reše, a to je za građane regiona apsolutno najvažnije.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.