STIŽE NOVA POMOĆ DRŽAVE, RASPISAN JAVNI POZIV: Evo do kada traje i kakvi su uslovi
Ljudi u pošti, Foto: Dado Đilas

OBRATITE PAŽNJU

STIŽE NOVA POMOĆ DRŽAVE, RASPISAN JAVNI POZIV: Evo do kada traje i kakvi su uslovi

Podsticaji obuhvataju: podsticaje za premiju za mleko proizvedeno metodama organske proizvodnje i podsticaje u organskom stočarstvu

Objavljeno:

Javni poziv za podsticaje za organsku stočarsku proizvodnju raspisan je danas, 31. jula i trajaće do 31. avgusta 2023. godine.

Podsticaji obuhvataju: podsticaje za premiju za mleko proizvedeno metodama organske proizvodnje i podsticaje u organskom stočarstvu.

Pomoć države tj. podsticaji se daju za: kvalitetne priplodne mlečne krave, kvalitetne priplodne tovne krave i bikove, krave za uzgoj teladi za tov, kvalitetne priplodne ovce i ovnove, koze i jarčeve, kvalitetne priplodne krmače i nerastove, tov junadi, tov jagnjadi, tov jaradi, tov svinja, košnice pčela, roditeljske kokoške teškog tipa, roditeljske kokoške lakog tipa, roditeljske ćurke, kvalitetne priplodne matice riba šarana, kvalitetne priplodne matice riba pastrmke, proizvodnju konzumne ribe.

riba
foto: Creative Touch Imaging Ltd / Zuma Press / Profimedia Slično

Najviši ukupni iznos podsticaja koji korisnik podsticaja može da ostvari za jednu kalendarsku godinu u skladu sa ovim pravilnikom iznosi 55.000.000 dinara.

Svi zainteresovani poljoprivredni proizvođači za pomoć države mogu podneti prijave za podsticaje na portalu ePodsticaji.

Bonus video:

01:27

Srbija raspolaže beskrajnim prirodnim resursima za razvoj bioenrgetike

(Espreso/ Telegraf Biznis)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.