PIO FOND IZDAO VAŽNO UPOZORENJE ZA PENZIONERE! Na meti su PREVARA, nikako NE NASEDAJTE NA OVO
Penzioner ispred PIO fonda, Foto: Beta / Dragan Gojić

PROČITAJTE

PIO FOND IZDAO VAŽNO UPOZORENJE ZA PENZIONERE! Na meti su PREVARA, nikako NE NASEDAJTE NA OVO

Iz Fonda apeluju na starije sugrađane da nikako ne nasedaju na takve pozive i ponude, jer, kako ističu, Fond ne komunicira sa penzionerima na takav način i ne nudi nikakvu robu i usluge

Objavljeno:

Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje Srbije (PIO), saopštio je danas da su se pojavile nove prevare penzionera.

U njima nepoznati ljudi, predstavljajući se kao radnici ovog fonda, obaveštavaju penzionere da će im na kućnu adresu stići lek.

U tim obaveštenjima se navodi da je potrebno da lek piju jednom dnevno i penzionerima poručuje da pripreme ličnu kartu i zdravstvenu knjižicu kako bi preuzeli lek.

Iz Fonda apeluju na starije sugrađane da nikako ne nasedaju na takve pozive i ponude, jer, kako ističu, Fond ne komunicira sa penzionerima na takav način i ne nudi nikakvu robu i usluge.

Penzioneri
foto: Ana Paunković

Penzionere pozivaju da u svoje domove ne primaju ljude koji se predstavljaju kao radnici Fonda PIO i navode da, ukoliko im neko sa takvim obrazloženjem dođe na vrata, to odmah prijave nadležnima u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Bonus video:

01:43

VIŠE OD 15.000 PENZIONERA IDE NA BESPLATNU REHABILITACIJU: Omiljene destinacije Vrnjačka banja i Banja Koviljača i Sokobanja!

(Espreso/ Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.