U OVOM HOTELU U ŠPANIJI MOŽETE BORAVITI ZA 0 EVRA, SVE JE NA VRHUNSKOM NIVOU, ALI POSTOJI "CAKA": Evo o čemu je reč
Hotel / Ilustracija, Foto: Profimedia

HIT HITOVA

U OVOM HOTELU U ŠPANIJI MOŽETE BORAVITI ZA 0 EVRA, SVE JE NA VRHUNSKOM NIVOU, ALI POSTOJI "CAKA": Evo o čemu je reč

U raznovrsnoj ponudi smeštaja koji možete pronaći na Bookingu, jedan od zanimljivijih hotela nalazi se na Ibici

Objavljeno:

Ujutro se doručak služi pored bazena, a uveče se prikazuju filmovi u kojima gosti mogu uživati sa ležaljki. Hotel ima i umetničku galeriju i salon za tetoviranje za one koji žele da pamte svoj odmor na poseban način...

U raznovrsnoj ponudi smeštaja koji možete pronaći na Bookingu, jedan od zanimljivijih hotela nalazi se na Ibici. Ekscentrični hotel Paradiso Ibiza Art u boji šećerne vate je omaž ležernom kiču Majamija iz 1970-ih. Pastelne boje, neonsko osvetljenje, restoran sa hamburgerima i milkšejkovima, uređen kao američka zalogajnica, deluju kao da nisu iz ovog vremena.

Hotel ima i umetničku galeriju i salon za tetoviranje za one koji žele da pamte svoj odmor na poseban način. Ipak, možda najviše pažnje privlači apartman Zero, gde gosti mogu da spavaju jednu noć besplatno – ali postoji "caka": zidovi su stakleni tako da su tokom celog boravka izloženi pogledima.

Kupatilo je privatno, ali je ostatak prostora osmišljen kao umetnički eksperiment u holu hotela. Apartman Zero je na raspolaganju i za razne događaje, kako umetničke tako i muzičke, kao i razne nastupe.

Bonus video:

04:13

NOVA HIT DESTINACIJA ZA LETOVANJE! Hoteli su renovirani, a ponude izuzetno povoljne! Najbolji aranžmani DO KRAJA JUNA

(Espreso/Pun kufer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.