KOLIKO KOŠTA IZNAJMLJIVANJE LEŽALJKI I SUNCOBRANA U TURSKOJ: Cene zavise od OVE 2 STVARI!
ilustracija, Foto: Profimedia

letovanje

KOLIKO KOŠTA IZNAJMLJIVANJE LEŽALJKI I SUNCOBRANA U TURSKOJ: Cene zavise od OVE 2 STVARI!

Najpre su počeli da joj odgovaraju srpski turisti koji su prošle godine lotovali u Turskoj.

Objavljeno:

Mnogi Srbi ove godine letnji odmor provešće u Turskoj, a dosta njih unapred se raspituje koliko košta iznajmljivanje ležaljki i suncobarana, s obzirom da nema svaki hotel svoju plažu.

- Zanima me trenutna cena ležaljki na plaži u Alanji - upitala je jedna korisnica društvenih mreža na grupi "Turska - Info letovanje official".

Najpre su počeli da joj odgovaraju srpski turisti koji su prošle godine lotovali u Turskoj.

Cena ležaljki je prošle godine bila 3 evra, dok su domaćini za dve ležaljke i suncobran naplaćivali 5 evra.

- Mi smo prošle godine u Alanji plaćali 6 evra dve ležaljke na Kleopatra plaži, a na drugim plažama 4 evra - napisala je jedna gospođa.

Javili su se potom u komentarima i građani Srbije koji su sada na odmoru u Alanji koji su potvrdili da cene iznajmljivanja ležaljki i suncobrana nisu menjane u odnosu na prošlu godinu, kao i da zavise od dve stvari - lokacije, odnoso plaže i da li se uzima jedna ili dve ležaljke.

Inače, letovanje je ove godine poskupelo na gotovo svim destinacijama od 10 do 20 odsto pa tako i u Turskoj.

Predstavnici turističkih agencija rekli su da je najviše poskupela Antalija gde cene hotele idu i do 2.000 evra po osobi.

Povoljnija je Alanja, gde možete letovati za 500 evra po osobi. Sledi Side u kojem su aranžmani u hotelima na bazi usluge all inclusive, sa besplatnim smeštajem za dvoje dece, u proseku 800 evra po osobi.

Najpovoljniji je Sarimsakli, gde četvoročlana porodica za 11 dana boravka u hotelu sa tri zvezdice s autobuskim prevozom može da letuje za 1.300 evra.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.