ČEKA SE NOVA NAJSREĆNIJA PORODICA U SRBIJI! Zakazano novo izvlačenje za stan i automobile!
Foto: RTS printscreen

ko je slao račune nek se nada!

ČEKA SE NOVA NAJSREĆNIJA PORODICA U SRBIJI! Zakazano novo izvlačenje za stan i automobile!

Koverte koje su blagovremeno stigle na adresu i nisu izvučene, učestvuju u narednim izvlačenjima, koja su zakazana za 25. i 31. mart
Objavljeno: 15:42h

Drugo izvlačenje nagrada u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi", biće održano sutra na Prvom programu Radio televizije Srbije u 17.45 časova, najavilo je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave Srbije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Predvidjeno je izvlačenje 178 nagrada, ukupne vrednosti 24,6 miliona dinara. U direktnom televizijskom prenosu biće dodeljeni dvosoban stan u Beogradu u ulici braće Jerković-Padina, 12 automobila Fiat 500 L, petodnevno putovanje u Njujork za dve osobe, četvorodnevno putovanje u Pariz za dve osobe, dva putovanja u Grčku za dve osobe, u trajanju od 10 dana. Izvlačenje ostalih nagrada takodje će biti obavljeno u studiju RTS-a i biće prenošeno putem live stream-a na sajtovima www.uzmiračun.rs i www.rts.rs. Koverte koje su blagovremeno stigle na adresu i nisu izvučene, učestvuju u narednim izvlačenjima, koja su zakazana za 25. i 31. mart. Sve srećne dobitnike Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave kontaktiraće u nedelju 19. marta i obavestiti o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja. Zbog sive ekonomije budžet Srbije godišnje uskraćen za oko tri milijarde evra odnosno osam miliona evra dnevno, što znači, kako je ocenjeno "da nepošteni biznismeni i učesnici u švercu od svakog gradjanina Srbije uzmu jednu prosečnu platu godišnje". "Ovaj novac bio bi dovoljan da svaka opština u Srbiji dobije novi dom zdravlja, da se rekonstruišu i opreme sve opšte i specijalne bolnice, finansiraju plate vatrogasaca, policajaca i lekara i da ostane još novca za smanjivanje deficita budžeta. Važno je reći da je nagradna igra samo jedna od 68 mera iz Nacionalnog programa za suzbijanje sive ekonomije", rekla je ministarka Ana Brnabić.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.