"BAHATO REKAO DA GA TO NE ZANIMA": Podstanarima CRKAO BOJLER, sve PLATILI, a evo kako je STANODAVAC ODREAGOVAO!
Bojler, Foto: Profimedia

BAHATA REAKCIJA STANODAVCA

"BAHATO REKAO DA GA TO NE ZANIMA": Podstanarima CRKAO BOJLER, sve PLATILI, a evo kako je STANODAVAC ODREAGOVAO!

Stanarima je crkao bojler u iznajmljenom stanu, oni su platili nov i odneli račun stanodavcu, na šta se on napravio potpuno lud

Objavljeno:

Pojedini stanodavci odbijaju da stanarima refundiraju novac koji oni daju kada u stanu dođe do kvara nekog uređaja!

Nedavno je jedna žena doživela neprijatnost kada se u stanu pokvario bojler, a stanodavac odbio da da novac za kupovinu novog, ali i da im umanji kiriju.

"Uredno plaćamo kiriju u stanu koji ima bojler koji se pokvario. Pozvali smo majstora, majstor kaže da mu je istekla garancija i da je najbolje da se kupi novi. Kupili smo bojler i račun priložili ga gazdi uz kiriju umanjenu na uvid.

Gazda je bahato odbio uz obrazloženje da ga to ne zanima i da je naša podstanarska obaveza da mi menjamo njegov bojler. Molim vas za iskustva, da li je zaista naša obaveza da mi platimo bojler?", upitala je jedna žena na društvenim mrežama.

Bojler
Bojlerfoto: Yevhenii Podshyvalov / Panthermedia / Profimedia

Korisnici su naveli da ukoliko imaju ugovor o zakupu stana, tu piše koje su obaveze stanodavca, kao i da neki stanodavci takve troškove pokriju umanjenjem kirije, dok neki daju novac.

"Imao sam isti problem. Dogovor na početku je bio da gazdarica rešava te troškove. Međutim, kada se javio problem sa bojlerom gazdarica se pravila luda. Tada sam joj rekao da ću sve što budem zamenio u stanu odneti, jer pripada meni, a vratiti joj stare pokvarene uređaje i stvari. Jednostavno. Naravno da je okrenula priču. Nažalost, mnogi bi da izdaju stan, al ne bi nikakvu odgovornost", naveo je jedan korisnik društvene mreže.

05:12

STANODAVCI ISELJAVAJU SRBE DA BI RUSIMA I UKRAJINCIMA IZDALI STANOVE Stručnjaci otkrivaju nabolje vreme za kupovinu nekretnina

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.