Svečanim koktelom otvoren Kopaonik biznis forum: Obratili se Kostić i Vlahović! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

veše od 1000 učesnika

Svečanim koktelom otvoren Kopaonik biznis forum: Obratili se Kostić i Vlahović! (FOTO) (VIDEO)

Tu su ministar finansija Dušan Vujović, ambasador SAD Kajl Skot, Privredna komora Marko Cadez, Željko Sertić, ambasador CG Branislav Mićunović, sutra se očekuju privrednici, predstavnici diplomatskog kora, ministri, biznismeni, i mnogi ambasadori
Objavljeno: 23:05h

Kopaonik biznis forum, 24. po redu večeras je počeo svečanim koktelom u holu hotela Grand. Direktor Saveza ekonomista Srbije Aleksandar Vlahović pozdravio je goste i poželeo im dobrodošlicu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Organizujemo 24. Kopaonik biznis forum, ove godine smo dobili nagradu najbolji iz Srbije kada su u pitanju konferencije - rekao je na početku.

Ivan Ivanović CENZURISAN! Emisija mi je skraćena za 10 minuta, pogađajte zbog koga!

- Ove godine imamo više od 1000 učesnika, ovaj Biznis forum je postao događaj koji afirmiše Srbiju. Želim vam dobar boravak, nadam se da će vam program biti interesantan, i da ćete steći novo znanje - rekao je Vlahović.

foto: Dado Đilas

Direktor i domaćin Miodrag Kostić takođe je pozdravio goste i poželeo im dobrodošlicu.

foto: Dado Đilas

- Uživajte u radu i čarima Kopaonika, gospodin Vlahović je tražio od mene da prva dva dana naručim lose vreme, a već treći dan ce biti lep pa cete moći pored posla da uživate i u carima ove planine - rekao je Kostić.

foto: Dado Đilas
foto: Dado Đilas

Tu su ministar finansija Dušan Vujović, ambasador SAD Kajl Skot, Privredna komora Marko Cadez, Željko Sertić, ambasador CG Branislav Mićunović, sutra se očekuju privrednici, predstavnici diplomatskog kora, ministri, biznismeni, i mnogi ambasadori.

foto: Dado Đilas
foto: Dado Đilas

Prenosimo vam i delić atmosfere sa koktela:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.