CENE SE "STROPOŠTALE" ZBOG LAST MINUT PONUDA: 10 dana u Grčkoj za samo OVOLIKO, DAL' JE REALNO?!
Leto, Foto: Wikipedia

LETO 2022

CENE SE "STROPOŠTALE" ZBOG LAST MINUT PONUDA: 10 dana u Grčkoj za samo OVOLIKO, DAL' JE REALNO?!

Turističke agencije ovih dana daju last minute popuste na poslednja mesta za poslednje termine za letovanje ove godine. Grčka ponovo može da se nađe i za manje od 50 evra za aranžman

Objavljeno:

Poslednji trenutak za letovanje u Grčkoj - i to po nerealno niskim cenama.

Turističke agencije ovih dana daju last minute popuste na poslednja mesta za poslednje termine za letovanje ove godine. Grčka ponovo može da se nađe i za manje od 50 evra za aranžman – izdvojili smo upravo takve.

U ovu cenu uklapaju se varijante za tradicionalno povoljne destinacije, uglavnom bez uračunatog prevoza, za 10-ak noćenja u četvrorokrevetnom apartmanu ili s autobuskim prevozom, ali na pet noćenja. Svakako, nekome će značiti i taj kraći odmor na moru pred, u najavi, dugu zimu.

Na prvi pogled zvuči nerealno last minute ponuda jedne agencije – 10 noćenja u mestu Nea Flogita, od 19 septembra, za 26 evra; ili Polihrono u ostom periodu za 28 evra… Ipak, ovo su aranžmani samo za smeštaj, za prevoz biste morali sami da se snađete.

1 / 5 Foto: Profimedia

Inače, preko iste agencije za kraj septembra može da se nađe i ponuda za pet noćenja od 12 evra po osobi, takođe uz sopstveni prevoz.

Last minute Kefaloniju - 11 noćenja, 39 evra - našli smo u ponudi druge agencije, s tim što je i ovde u pitanju samo smeštaj (bez prevoza) i to u četvorokrevetnom apartmanu.

Za 39 evra po osobi, u sledećoj imamo Neos Marmaras, 10 noćenja u 1/4 studiju, a za 49 - Nei Pori, takođe 10 noćenja, bez prevoza.

Aranžmani koji pokrivaju autobuski prevoz i pet noćenja u četvorokrevetnom studiju u drugoj polovini septembra preko još jedne agencije spušteni su na 40 evra - za Nea Vrasnu, Paraliju, Stavros, Olympic beach... Popust od 20 odsto je odobren i za paket aranžmane od 10 noćenja sa autobuskim ili sopstvenim prevozom.

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.