Peković kupio vilu Slobodana Miloševića za više od dva miliona evra!
Foto: Fonet, Profimedia

Seli se na dedinje

Peković kupio vilu Slobodana Miloševića za više od dva miliona evra!

Predsednik KK Partizan se dogovorio sa Miloševićevom udovicom i njegovim sinom Markom Miloševićem, uz posredovanje jedne beogradske agencije i uskoro će se useliti u zdanje od 900 kvadrata, sagrađen na placu od 21 ara
Objavljeno:

Košarkaš Nikola Peković kupio je vilu Slobodana Miloševića za više od dva miliona evra, objavio je "Blic".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Peković, koji je i predsednik KK Partizan, uskoro će se useliti u zdanje u Tolstojevoj ulici broj 33 na Dedinju, koje je već godinama prazno, a o svemu se dogovorio sa Miloševićevom udovicom i njegovim sinom Markom Miloševićem, uz posredovanje jedne beogradske agencije i uskoro će se useliti u zdanje od 900 kvadrata, sagrađen na placu od 21 ara.

Nije poznata tačna suma novca kokju je peković izdvojio za ovu kupovinu, ali prema poslednjim informacijama, Mirjana marković je za ovu vilu tražila više od dva miliona evra. Porodica nekadašnjeg predsednika jesenas je renovirala kuću. Takođe, pokrenuli su postupak legalizacije 500 kvadrata, ali i sređivali dokumentaciju za ceo plac.

Podsetimo, Mirjana Marković već 13 godina pokušava da proda ovu vilu od oko 900 kvadrata. Početna cena je bila pet miliona evra, ali je godinama padala. U njoj je uhapšen Joca Amsterdam koji je tu kratko živeo. U toj vili uhapšen je i Slobodan Milošević.

Vila ima ukupno 10 spavaćih soba, šest kupatila, dve sobe za prijem, dve recepcije, lift...

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.