ZOVEM SE SENKA, POMOZITE MI DA NAĐEM DOM: Preslatka kuca digla Srbiju na noge, ona traži PORODICU (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

POMOZITE!

ZOVEM SE SENKA, POMOZITE MI DA NAĐEM DOM: Preslatka kuca digla Srbiju na noge, ona traži PORODICU (FOTO)

Kažu da sam vesela i draga i jako bih volela da nađem svoj dom i porodicu

Objavljeno:

Zovem se Senka i hitno tražim dom u kom ću ostati zauvek.

Imam oko godinu dana, biću srednjeg rasta (trenutno imam 10kg i trebalo bi da je to to ).

Ovi neki dobri ljudi su me sklonili od petardi i zime još pre mesec dana, imala sam puno krpelja od kojih je neki bio zarazan pa sam se malo uplašila. Srećom, nakon mesec dana antibiotika sada sam bolje. Da me nisu našli verovatno ne bih živela još dugo.

Pas Senka
foto: Privatna arhiva

Čipovana sam na grad i verovatno vakcinisana i sterilisana pa izbačena na ulicu da se snalazim. Tokom zime je bilo baš strašno, svi su slavili, a ja sam se smrzavala i plašila silne buke od petardi i vatrometa. Hranu sam jela kada na nju naiđem, pa i sada umem da se zanesem dok mi privremeni vlasnici ne objasne da sada imam hranu kod kuće i ne moram da jedem svako smeće na koje naiđem i u pravu su. Učim polako da živim malo opuštenije.

Znam da dođem, sednem i prestanem da radim šta god da sam radila ako mi neko kaže NE. Mnogo volim ljude i decu, a malo se plašim drugih kuca pošto nisu bili baš druželjubivi prema meni dok sam živela napolju. Naučila sam da hodam na fleksiju, ne vučem i ne cimam, čak hodam sasvim normalno.

Pas Senka
foto: Privatna arhiva

Kažu da sam vesela i draga i jako bih volela da nađem svoj dom i porodicu koju ću beskrajno voleti i biti joj zauvek zahvalna. Ne bih želela da moram ponovo da živim na ulici jer ni jedan pas to ne zaslužuje ali oni kažu da neće moći još dugo da me čuvaju, a niko se ne javlja čak ni da pita za mene.

Pas Senka
foto: Privatna arhiva

Ovde imam super drugare ali nas je mnogo i moji privremeni vlasnici ne mogu da postignu da urade sve i nemaju baš puno prostora za sve nas.

Pas Senka
foto: Privatna arhiva

Nadam se da ću se nekome svideti ovako crna, iako kažu da niko ne udomljava crne kuce, jer verujem da će prepoznati koliko vredim, a ja ću dati sve od sebe da mu uzvratim svu ljubav ovog sveta.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.