DEO ZRENJANINA BEZ VODE I STRUJE! Ovi delovi vodu neće imati ni naredna tri dana
Voda, Foto: RINA

ZRENJANIN

DEO ZRENJANINA BEZ VODE I STRUJE! Ovi delovi vodu neće imati ni naredna tri dana

Za potpuno snabdevanje vodom u svim delovima grada kako kaže Gajin, potrebno je 40 minuta nakon što se obezbedi električna energija za rad bunarskih pumpi

Objavljeno:

U ranim jutarnjim satima došlo je do kvara na trafostanici koja snabdeva električnom energijom bunarske pumpe na izvorištu odakle se Zrenjanin snabdeva vodom, zbog čega je ceo grad ostao bez vode.

- Usled prestanka snabdevanja električnom energijom, došlo je do prestanka rada bunarskih pumpi, zbog čega je ceo grad na kratko ostao bez vode. – potvrdio je za Blic Siniša Gajin iz zrenjaninskog JKP “Vodovod i kanalizacija”.

1 / 4 Foto: Profimedia

Za potpuno snabdevanje vodom u svim delovima grada kako kaže Gajin, potrebno je 40 minuta nakon što se obezbedi električna energija za rad bunarskih pumpi, te voda već stiže u sve delove grada.

Izvođač radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u naselju Ruža Šulman, takođe je obavestila JKP “Vodovod i kanalizacija” iz Zrenjanina da će i u naredna tri dana obavljati radove na neposrednom priključenju objekata na novoizgrađenu vodovodnu mrežu, zbog čega stanovnici tog naselja neće imati vode u periodu od 8 do 15 časova.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.