NISAM VEROVALA, MISLILA SAM DA JE GREŠKA: Ispovest mame BEBE DŽINA od 6 kilograma! (VIDEO)
Foto: Printscreen / Youtube / Televizija Telemark

Ceo ljig ih očekuje!

NISAM VEROVALA, MISLILA SAM DA JE GREŠKA: Ispovest mame BEBE DŽINA od 6 kilograma! (VIDEO)

- Ja sam se normalno ponašala u trudnoći. Radila sam do kraja, do 9. meseca, vozila kola do pre dva dana. Mislili smo da će biti do pet kilograma, doktor i ja. Međutim, malo smo se iznenadili. Ja sam čak mislila da je greška kada su me izveli iz operacione sale - rekla je ponosna mama
Objavljeno: 09:59h

Dečak od pet kilograma i 900 grama, drugo dete Marije i Gorana Filipovića, koji se rodio u utorak uveče, postao je najpopularniji Gornjomilanovčanin.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Istine radi, beba je Ljižanin, ali su u gradu pod Rudnikom nesvakidašnje krupnu bebu odmah „usvojili“.

Dr Dragiša Perišić, načelnik ginekologije u Opštoj bolnici u Gornjem Milanovcu, kaže da je Marijina trudnoća protekla uredno, a urađen je carski rez, jer se na taj način porađala i sa prvim detetom.

- Ta beba je, takođe, bila krupna i imala je oko četiri kilograma. Sve je proteklo u najboljem redu - navodi dr Perišić. Dr Nikolić je opisao da je sve prošlo kako treba, kao i da su i majka i beba dobro.

Majka Marija (36) i beba su dobro, odmaraju se od carskog reza, koji je protekao u najboljem redu. Operaciju je obavio ginekolog akušer dr Milorad Nikolić, a asistirali su mu dr Branko Petković i dr Luka Pavlović.

- Ja sam se normalno ponašala u trudnoći. Radila sam do kraja, do 9. meseca, vozila kola do pre dva dana. Mislili smo da će biti do pet kilograma, doktor i ja. Međutim, malo smo se iznenadili. Ja sam čak mislila da je greška kada su me izveli iz operacione sale - rekla je ponosna mama.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.