SRPKINJA PODELILA UŽASNO ISKUSTVO U VEZI: "Prvo mi je pokazao sliku sa drugom, onda sam u stanu ZATEKLA OVO" (FOTO)
Ilustracija, Foto: EPA/ ETTORE FERRARI, Ilustracija

EMOTIVNO

SRPKINJA PODELILA UŽASNO ISKUSTVO U VEZI: "Prvo mi je pokazao sliku sa drugom, onda sam u stanu ZATEKLA OVO" (FOTO)

Zdravo svima! Imam prilično dobru vezu, dugu skoro godinu dana

Objavljeno:

Najčešće dileme u emotivnim odnosima su - da li me voli, koliko i ja njega /nju, da li ćemo opstati, da li delimo iste životne ciljeve, a ponekad i - da li me vara? Ne tako često partner može biti sumnjičav i kada je u pitanju seksualna orijentacija druge polovine.

Na forumu ana.rs korisnica je opisala svoju trenutnu emotivnu situaciju, ali izrazila i zbunjenost pojedinim događajima koji su je doveli u sumnju da je njen partner homoseksualac.

"Zdravo svima! Imam prilično dobru vezu, dugu skoro godinu dana. U prvom periodu je bilo dobro, imali smo se*s, normalan poljubac, ali sada ne želi da ima se*s i da se poljubi "kao pre", nego samo na "blic". Kada god pokušam da ga normalno poljubim to ne traje ni minut. Kada sam ga pitala u čemu je problem odgovor je bio taj da mu glava nije ovde jer ima puno posla i o tome razmišlja.

Iskreno, jeste prenatrpan poslom. Jednom mi je pokazao i fotografiju na kojoj je poljubio prijatelja (kao to je bila šala). Takođe, jednom kada je njegov najbolji drug došao kod njega u stan, nestala su tri kondoma (pitala sam gde su i rekao mi je da su drugu bili potrebni). Pitala sam ga da li je gej, ali on se uvek smeje i pita me da li ja zaista mislim da je gej. Takođe voli masažu a pogotovu masažu booty mišića. Nekada samo hoće BJ a u poslednje vreme ni to a i ne završi. Pitala sam ga u čemu je problem, kaže do njega je, jednostavno nema želju.

Pitanje
foto: Printscreen/Ana.rs

Da li je neko imao sličnu situaciji?"

U raspravi na temi korisnica je objasnila da je "sve opcije istražila", pa čak i da je pregledala njegov kompjuter i privatni telefon i da na kraju nije otkrila ništa, ali da je i dalje zbunjena.

"Ako si pretražila i nisi saznala za drugu ili drugog, čovek je jednostavno umoran. Nije robot", "Stres je užasan ubica testosterona. Možda i zdravstveno ima neki problem koji krije. Postoji milion stvari. Na žalost snižen libido kod muškarca je takav tabu u ovom društvu da je odmah gej. S druge strane neko je lepo napisao - ako ćeš toliko lomiti glavu, a on odbija komunikaciju, najbolje da završiš sa tim i sačuvaš svoje zdravlje", "Nisam muško, ali da mi neko postavi bilo kakvo pitanje koje nema smisla jer me zna godinu dana i zna kakav život vodim i ja bih se smejala", "Ti si mu paravan, očigledno", samo su neki od komentara na temi.

Najveći broj korisnika složio se da bi najbolje bilo da raskine jer bez obzira na orijentaciju partnera, očigledno da nije srećna u trenutnom odnosu.

(Espreso / BlicŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.