JE*EM TI MAJKU SMRDLJIVU I VAŠLJIVU: Kad si ateista u Srbiji, Srbende te VREĐAJU najgore moguće! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Ilustracija

Srbija Srbima!

JE*EM TI MAJKU SMRDLJIVU I VAŠLJIVU: Kad si ateista u Srbiji, Srbende te VREĐAJU najgore moguće! (FOTO)

Bez obzira na temu o kojoj se raspravlja, i o njenoj važnosti, svaka rasprava zna da se pretvori u listu najprimitivnijih uvreda i psovki
Objavljeno: 11:58h

Internet u Srbiji ponekad zna da bude i pravi "tamni vilajet" u šta mogu da se uvere svi oni koji se na bilo koji način razlikuju od većine.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Bez obzira na temu o kojoj se raspravlja, i o njenoj važnosti, svaka rasprava zna da se pretvori u listu najprimitivnijih uvreda i psovki.

Poslednji primer manjine koja se "satanizuje" u mnogobrojnim raspravama su ateisti, koji su nakon nekoliko tribina i polemika koje su održane u Beogradu postali glavne meta kritika svih onih koji se pozivaju na "patriotizam, duhovnost, čast i Srpstvo".

Na jednoj od popularnijih internet strana za ćaskanje tako se ateisti pozivaju praktično na linč zbog svojih stavova.

- Ovo je vekovima pravoslavmna zemlja, pravoslavlje je deo verskog i nacionalnog identiteta ovog naroda i ove zemlje i vi ateistički poganci to nikada nećete moći da promenite. Ko si bre ti da pljuješ po veri naših pradedova po našem pravoslavlju i svetoslavlju, po našoj tradiciji i kulturi nekrste jedan i ne Srbine, kako te nije sramota pogancu jedan za*rani pi*ka ti materina smrdljiva. Da ti je*em mater smrdljivu us*anu vašljivu - poručio je jedan od velikih ovdašnjih patriota i vernika.

foto: Printscreen, Imgur

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.