Zove me cela Srbija, svi me pljuju, ali su devojčice oduševljene! Klinac koji je šokirao Srbiju ekskluzivno za Espreso! (VIDEO)
Foto: Printskrin / Youtube / Janko YT

tek se zagrejao!

Zove me cela Srbija, svi me pljuju, ali su devojčice oduševljene! Klinac koji je šokirao Srbiju ekskluzivno za Espreso! (VIDEO)

- Neću odustati, planiram da nastavim sa ovim forama, Đani je sada veoma popularan pa ću opet "prankovati" njegovim stihovima - rekao nam je Stefan
Objavljeno:

Trend koji "drma" učenike u Srbiji nasmejao je mnoge, a Stefan iz Vranja napravio je hit snimak koji je nasmejao internet korisnike u Srbiji.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

KLINAC SE U PONOĆ DOPISIVAO SA NASTAVNICOM: Sanjao sam da si kraj mene...ovo neće zaboraviti dok je živa! (VIDEO)

Učenik je dobio ideju da napravi "prank" sa nastavnicom tako što će joj slati stihove Đanijevih pesama.

Poenta je da klinci izaberu nastavnicu koja im je predavala u osnovnoj školi, pa joj puste poruku kako bi je posle nekog vremena, eto, "pozdravili". Ipak, iza svega toga se krije fora.

Odlazim pod prozore tvoje, molim nebo da me ne budi: Novi klinac iz Srbije izjavio ljubav nastavnici, NJENA REAKCIJA JE POBEDILA! (VIDEO)

Onda umesto dalje konverzacije, gde su, kako su i šta rade, pošalju deo pesme, i to jedne ultra-popularne pesme narodnjaka Đanija.

Ovako je "prankovao" nastavnicu srpskog jezika:

Pozvali smo sada već popularnog Stefana i pitali ga kako se nosi sa popularnošću, koja mu je došla preko noći, ali i kako se setio da "prenkuje" nastavnicu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.