Dva pacijenta preminula na odeljenjima Opšte bolnice Čačak
Opšta bolnica u Čačku, Foto: RINA

korona brojke

Dva pacijenta preminula na odeljenjima Opšte bolnice Čačak

Za poslednja 24 časa u prijemno – trijažnoj ambulanti Opšte bolnice Čačak, sa simptomima i znacima kovid infekcije bilo je 50 pregleda, od čega je 23 prva pregleda

Objavljeno:

Na svim odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak, koja su pretvorena u kovid odeljenja, hospitalizovano je 57 pacijenata. U respiratornom centru smešteno je 4 pacijenta, 1 pacijent je na respiratoru.

U protekla 24 časa bio je prijem 2 pacijenta, otpust 4 pacijenta, 1 transport za Kragujevac, 1 transport za Gornji Milanovac i 1 transport za Beograd.

Tokom jučerašnjeg dana, na odeljenjima Opšte bolnice Čačak, preminula su dva pacijenta od posledica korona virusa, J.D. (1936) iz Čačka i J.M. (1947) iz Ivanjice.

1 / 4 Foto: RINA

Hospitalizovana je 1 Covid pozitivna porodilja, 1 Covid pozitivna trudnica na odeljenju ginekologije.

Od 157 uzoraka iz Čačka pozitivnih je 44, iz Gornjeg Milanovca od 81 uzorka pozitivnih je 20 , iz Lučana od 25 uzoraka pozitivnih je 8 i iz Ivanjice od 59 uzoraka pozitivnih je 23. Ukupno 95 pozitivnih od 322 uzorka.

U utorak vakcinisano je 7 lica, od toga 3 lica je revakcinisano, a 4 lica primilo je treću dozu vakcine.

Za poslednja 24 časa u prijemno – trijažnoj ambulanti Opšte bolnice Čačak, sa simptomima i znacima kovid infekcije bilo je 50 pregleda, od čega je 23 prva pregleda.

(Espreso / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.