VOLIM TE SRBIJO, ALI SEBE VOLIM VIŠE! Zašto nam je osnovno LUKSUZ, i šta je ovde NORMALAN život! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

oj zemljo među šljivama!

VOLIM TE SRBIJO, ALI SEBE VOLIM VIŠE! Zašto nam je osnovno LUKSUZ, i šta je ovde NORMALAN život! (FOTO)

Priznajte da ste srećni kao mala deca ako platica legne na vreme pa možete bez kašnjenja da namirite svoje životinjske potrebe
Objavljeno:

Srbija je zemlja gde je nenormalno-normalno, gde su osnovne potrebe luksuz, gde su džentlmeni papučari, a ambiciozni uobraženi, štreberi i kučke. Srbija je zemlja iz koje se odlazi.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Shuterstock

"Kakve su ti misli, takav ti je život", jedna je od većih budalaština za koju sam čula ukoliko uzmemo primer porodice sa realnim problemima.

Neko ko ima troje dece, jednu platu i "frku" svakog meseca da mu ne isključe struju ne moze da misli pozitivno, to se prosto kosi sa svim zakonima. Ustvari možda i može, ali ako ima IQ 50.

Mi smo pobožni, ne i vernici. Mi smo prkosni, ali i kukavice. Mi smo ovce i politički idioti! (FOTO)

Nema ništa tužnije, nego kada ti glad nadjača ljubav prema domovini, a pasoš se pretvori u kartu u jednom pravcu. Ukoliko želiš da živiš, a ne "živiš" nemaš šansi, ukoliko se zadovoljavaš životarenjem, budi glista, poltron, uspećeš. Da životariš.

Vaše življenje se u razvijenim zemljama zove siromaštvo. Imate solidnu platu, trpite prekovremeni rad za bedu i ne zahtevate prijave jer ste srećni što uopšte radite nešto. Dotakli smo dno i se praćakamo po blatu. U Srbiji vlada apatija i zbog toga se nikad nista neće promeniti, samo ćemo još više da tonemo. Ako. I treba.

foto: Shuterstock

Ukoliko ste "srećnici" u ovoj zemlji, to u prevodu znači:

1. Imate bilo kakav posao

2. Možete da platite račune

3.Kupite po koju stvarčicu u H&M-u

4. Nemate kredit

I naseli ste na to da živite super ukoliko ispunjavate ove uslove? Možda, ukoliko se takmičite sa lumpenproletarijatom. Kome nije jasan izraz, pojasniću.

Živite skroz kul u poređenju sa skitnicama, beskućnicima, prosijacima i prostitutkama. Ovako, vi ste nula. Mi smo nula.

foto: Reuters

Hoćeš na Halkidiki, štekaj cele godine, hoćeš na jesen u Beč na 3 dana, od kojih se 2 drkaš busom, bahat si SRBINE, BAHAT SI.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.