AMG i magazin Cosmopolitan u saradnji sa Telenorom NAGRADILI MLADE KREATIVCE! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

COSMOPOLITAN YOUNG TALENT AWARDS

AMG i magazin Cosmopolitan u saradnji sa Telenorom NAGRADILI MLADE KREATIVCE! (FOTO)

Prvi Cosmopolitan Young Talent Awards, pod pokroviteljstvom kompanije Telenor, na kome su dodeljene nagrade mladim talentima u pet kategorija održan je večeras u Galeriji Štab
Objavljeno:

Večeras je svečano održana dodela nagrada talentovanim mladim ljudima iz različitih oblasti. Priznanje za svoj rad dobili su mladi talenti iz sfere tehnologije, muzike, sporta...

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Osim toga, na manifestaciji Young Talent Awards Cosmopolitan je uručio i svoju Young Talent nagradu pobedniku konkursa Moje kreativno Ja 2, kao i Telenor za kategoriju Azurna Telenor.

Projekat Adria Media Grupe i magazina Cosmopolitan “Moje Kreativno Ja 2” čija realizacija je trajala punih 6 meseci, doneli su mnoge kreativne mlade ljude.

foto: Espreso

Nagrade su osvojili svi oni koji su radom trudom supeli da ispolje svoju kreativnost, alii daju motivaciju drugim maldim ljudima, da istraju u onome što žele jer je sve moguće.

Za Cosmopolitan Young Talenta proglašena je Jelena Dimitrijević, modna dizajnerka, koja je tehnikom oslikavanja tekstila na indonežanski način, sve očarala.

foto: Espreso

- Presrećna sam. Radim ono što volim i za to sam nagrađena. Planiram da nastavimovako, ovo mi je samo vetaru leđa. Nadam se i revijama jer bez toga ne može nijedan modni dizajner - rekla je Jelena.

A evo i tih predivnih kreacija...

foto: Espreso

Azurna Telenor nagrada otišla je u ruke Miljane Nikodijević za Bring IT aplikaciju.

- Bring IT je zamišljena kao baza podataka i platforma za networking koja učesnicima nudi olakšano snalaženje na teme studija slučaja, rešavanja problema i umrežavanja sa kompanijama koji mogu biti i potencijalni poslodavci - obasnila nam je Miljana.

Od ukupno 400 prijavljenih radova, 38 izabranih mladih talenata dobilo je priliku da svoje radove prikaže u okviru postavke na izložbi održanoj pre dve nedelje.

Nagradu za Start Up, najbolju tehnološku inovaciju, dobio je Ivan Gligorijević, suosnivač mBrainTrain-a.

foto: Damir Dervišagić

Za sport - Ivana Jorović, teniserka, koja je kao reprezentativka Srbije do 14 godina postala prvakinja sveta, a uporedo igra juniorske i seniorske turnire.

foto: Damir Dervišagić

Za kategoriju muzika nagrađena je Tamara Kim, gitaristkinja, koja sa samo 19 godina oduševljava svojim kanautorskim delima.

foto: Damir Dervišagić

- Oduševljena sam. Drago mi je da su prepoznali moje pesme i ono što radim svrstali u red najboljih - rekla je Tamara.

Tamara je sa jedanaest godina počela da svira gitaru i piše prve pesme. Ubrzo je osnovala svoj prvi bend Evil Smile, s kojim je 2011. godine došla do polufinala emisije Ja imam talenat. Nastupala je na brojnim festivalima, a neki od njih su Beer Fest, EXIT i Blues Spring Fest. Mentor joj je velikan gitare Vlatko Stefanovski.

Svi gosti večerašnje dodele nagrada uživali su u prijatnoj atmosferi i raznovrsnim pićima, a na kraju je sve pesmom i gitarom "začinila" mlada Tamara Kim.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.