Ujutru mraz, tokom dana pretežno sunčano!
Foto: Filip Plavčić

Vremenska prognoza

Ujutru mraz, tokom dana pretežno sunčano!

U Beogradu će jutro biti hladno sa slabim mrazem i maglom, a tokom dana pretežno sunčano uz slab i umeren vetar. Jutarnja temperatura biće od minus pet do minus tri, a najviša dnevna oko šest stepeni
Objavljeno: 07:15h

U Srbiji će ujutru biti slab do umerenmraz i mestimično magla, a tokom dana u većem delu zemlje pretežno sunčano, saopštio je RHMZ.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Duvaće slab do umeren vetar koji će posle podne u Banatu biti povremeno jak. Jutarnja temperatura biće od minus osam do minus tri, a najviša dnevna od dva do osam stepeni.

U Beogradu će jutro biti hladno sa slabim mrazem i maglom, a tokom dana pretežno sunčano uz slab i umeren vetar. Jutarnja temperatura biće od minus pet do minus tri, a najviša dnevna oko šest stepeni.

Prema prognozi vremena za narednih sedam dana, u Srbiji će u jutarnjim satima biti slab mraz i ponegde magla, a u toku dana pretežno sunčano. Do petka temperatura će biti oko i malo ispod, a od subote iznad prosečnih vrednosti. Biometeorološka prognoza za Srbiju za ponedeljak, 5. decembar 2016: Očekuje se poboljšanje biometeorološke situacije, a meteorpatske reakcije su moguće u blažoj formi. Izvesne tegobe mogu i dalje osećati osobe sa srčanim i cerebrovaskularnim oboljenjima, naročito tokom jutarnjih sati.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.