POJMA NEMAM DA LI IMAM SIDU! Radila sam test, a rezultati su...Šokantna priča devojke koja nije ni slutila šta je čeka! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

agonija živa

POJMA NEMAM DA LI IMAM SIDU! Radila sam test, a rezultati su...Šokantna priča devojke koja nije ni slutila šta je čeka! (FOTO) (VIDEO)

Kada ste se vi poslednji put testirali na bilo kakvu vrstu polnih bolesti?
Objavljeno: 20:39h

Budim se u 9 ujutru iako sam veče pre toga zaspala oko četiri. Nervoza, naravno. Odmah mi kroz glavu prolazi da je došao i taj dan...a realno, predugo sam i odlagala. Recimo, nekih 26 godina.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kafu pijem mahinalno, ne znam ni zašto - nije mi potrebno ništa da "me podigne", pre bih uzela neki bromazepam...ali dobro. Dakle, za nekih pola sata idem da se prvi put tesitiram na HIV.

U prevodu na srpski, idem da vidim da li imam sidu.

Samo zakazivanje bilo je prilično neprijatno, odmah moram reći. Kada sam pozvala laboratoriju i rekla im šta mi je potrebno, nisu ni oni bili oduševljeni - barem mi se činilo.

- Dobar dan, mogu li da se testiram kod vas na HIV?

- Dobar dan, pa ovaj...da, naravno... - pomalo zbunjeno odgovorila mi je žena sa druge strane.

foto: Filip Plavčić

Iako sam pokušavala da se smirim dok sam koračala ka mestu koje će mi možda promeniti ceo život, srce mi je lupalo kao da će me strefiti srčka. Ne znam ni sama čega sam se toliko uplašila.

- Šta ako bude pozitivno? Šta ako, jebo te, stvarno imam SIDU? Ma, nema šanse...šta bre nema šanse? Kako ja da znam da nema šanse. Pazila sam se, ali kako mogu da znam da taj neko drugi nije pazio....

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.