Dobila je otkaz u Juri iako ima rak! Nisu nam davali pelene, ali su nam bile potrebne! (FOTO)
Foto: Jugmedia

pravda u srbiji!

Dobila je otkaz u Juri iako ima rak! Nisu nam davali pelene, ali su nam bile potrebne! (FOTO)

Violeta Petrović je u najtežim trenucima svog života dobila još jedan udarac...
Objavljeno: 14:37h

Violeta je samohrana majka dvanestogodišnjeg deteta. Ona boluje od karcinoma dojke i svaki dan predstavlja novu borbu za ovu hrabru ženu.

Bila je zaposlena u Yuri sve do skoro, kada su joj telefonom javili da ne mora da se vraća na posao i da je potrebno da pokupi svoju dokumentaciju jer joj ugovor nije produžen. Ne zanima ih kako.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Bila sam uzorna radnica, nikad nisam kasnila, nisam bila na bolovanju, a kada se saznalo da bolujem od raka, rekli su mi kako im više nisam potrebna.

Dan pre nego što su je pozvali i saopštili joj da je dobila otkaz, Violeta se osećala bolje.

- Kada sam primila drugu hemioterapiju bilo mi je loše. Mučnina, povraćanje, pospanost, ali sam preživela. Sutra sam ustala vedra i osećala sam se mnogo bolje. Rekla sam sebi " Svanuo je novi dan, idem dalje zbog sebe i deteta, boriću se", a onda mi je zazvonio telefon.

Violeta je čula ženski glas sa druge strane. Žena joj se nije predstavila, već je rekla kako zove iz Yura korporacije.

IZA PRIČE KOJA JE POTRESLA SRBIJU STOJI PREVARA? Ženi kojoj je plemeniti momak poklonio patike NE BIH DALA NI DINARA!

- Vama danas ističe ugovor i neće biti produžen.

Kad je Violeta izrazila čuđenje i objasnila svoju zdravstvenu situaciju, kao i da je poslala firmi doznake o bolovanju, dobila je odgovor "Žao mi je".

Violeta je 26. oktobra predala zahtev za novčanu pomoć od firme koja se radnicima isplaćuje iz Fonda. Svakom radniku se mesečno odbija po 400 dinara za ovu vrstu pomoći, ali je Violeta nikada nije dobila. Još uvek čeka državnu pomoć, tj. minimalac koji bi trebao da joj pomogne da preživi ove nedaće.

Pored svih problema koje ima, Violeta je samohrana majka, a otac ne isplaćuje alimentaciju, pa joj je veoma teško da izdržava dete i da se bori sa ovom okrutnom bolešću. Svaki dan je za nju neizvestan, a sada joj je zadat još jedan udarac i to "ispod pojasa".

foto: Facebook/ VikiPetrović

Petrovićeva je takođe rekla za Espreso.co.rs da je 99% stvari koje su ikada napisane u medijima o Yuri tačne, osim one da radnici moraju da nose pelene.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.