VOZAČI OPREZ: Poledica na putevima, obavezna zimska oprema!
Foto: Beta

AKO KREĆETE NA PUT

VOZAČI OPREZ: Poledica na putevima, obavezna zimska oprema!

Upotreba zimske opreme je obavezna na gotovo svim putnim pravcima u Timočkoj krajini i Negotinskoj krajini, u planinskim predelima Sjenice, Ivanjice, Novog Pazara, Dimitrovgrada i Vranja bez koje se ne može ni na prilazima Kopaoniku, Goču i na prevojima preko Crnog Vrha
Objavljeno:

Zimski uslovi vožnje očekuju vozače u planinskim predelima, a zbog temperatura ispod nule u jutarnjim i večernjim satima stvara se poledica koja može biti opasna, pa se vozači upozoravaju na oprez, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Upotreba zimske opreme je obavezna na gotovo svim putnim pravcima u Timočkoj krajini i Negotinskoj krajini, u planinskim predelima Sjenice, Ivanjice, Novog Pazara, Dimitrovgrada i Vranja bez koje se ne može ni na prilazima Kopaoniku, Goču i na prevojima preko Crnog Vrha.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 15 do 20 minuta.

Od 28. novembra obustavljen je saobraćaj na deonici Mojković–Krupanj zbog oštećenja mosta. Alternativni put je Barajevo–Dučina–Kosmaj–Đurinci.

Još danas od 07.00 do 17.00, na deonici Lebane (Krivača) – Negosavlje – Maćedonce, kod Crnog Vrha, izvodiće se radovi na presvlačenju kolovoza. U toku radova, saobraćaj će biti regulisan naizmeničnim propuštanjem vozila. Danas će od 08.00 do 11.00 časova i od 12.30 do 15.00 časova, biti obustavljen saobraćaj na deonici Razbojna–Blace, na delu puta Jankova Klisura – Blace, zbog radova na pojačanom održavanju i rehabilitaciji puta.

Na deonici Vlase – petlja Vranje Jug, Markovo kale, izvodiće se radovi na sanaciji nasipa danas u periodu od 07.00 – 17.00 časova.

Usled radova na sanaciji klizišta na snazi je obustava saobraćaja na deonici Ub˜–Koceljeva, u opštinama Mionica i Koceljeva. Saobraćaj se za vreme izvođenja radova odvija alternativnim putnim pravcem preko Družetića, Pambukovice i Novaka. Radovi će se izvoditi do 26. decembra.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.