OTKAZAN DOČEK PRAVOSLAVNE NOVE GODINE U ČAČKU: Evo čiji KONCERT je bio NAJAVLJEN
Čačak, Foto: RINA

ODLUKA

OTKAZAN DOČEK PRAVOSLAVNE NOVE GODINE U ČAČKU: Evo čiji KONCERT je bio NAJAVLJEN

Doček Nove godine 13. januara na gradskom trgu se otkazuje zbog preventivnih razloga i u cilju zaštite zdravlja gradjana", navodi se u saopštenju organizatora

Objavljeno:

Otkazan je doček Nove godine po Julijanskom kalendaru na gradskom trgu u Čačku, zbog izrazito nepovoljne epidemiološke situacije, saoštili su danas organizatori.

Za doček Nove godine 13. januara na gradskom trgu u Čačku bio je najavljen koncert folk pevačice Vesne Zmijanac, u organizaciji Grada Čačka i gradskog Doma kulture.

Doček Nove godine 13. januara na gradskom trgu se otkazuje zbog preventivnih razloga i u cilju zaštite zdravlja građana", navodi se u saopštenju organizatora.

1 / 4 Foto: Profimedia

Rukovodilac Radnog tima za praćenje epidemije u Čačku epidemiolog Mihajlo Luković rekao je ranije da je povećanje broja zaraženih Čačana virusom korona registrovano od 23. decembra, a da se "prava eksplozija" novozaraženih dogodila posle praznika.

Direktor Opšte bolnice u Čačku Miroslav Sretenović rekao je da u narednom periodu veliki problem može predstavljati potencijalno zaražavanje velikog broja zdravstvenih radnika, što bi značilo da oni ne bi mogli da budu na svojim radnim mestima u trenutku kada se beleži ogroman broj novozaraženih osoba.

"Beleže se rekordni brojevi novozaraženih u Čačku, ali je dobro što broj hospitalizovanih nije povećan", rekao je Sretenović novinarima.

(Espreso / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.