SRPSKI DIREKTOR DOMINIRA: Ovi sa fakultetom NEĆE DA ČISTE PIJACE i WC! (FOTO)
Foto: facebook / Ljubinko Andric

MUKE NJEGOVE...

SRPSKI DIREKTOR DOMINIRA: Ovi sa fakultetom NEĆE DA ČISTE PIJACE i WC! (FOTO)

U valjevskom JKP "Polet" direktor Ljubinko Andrić zaposlio je 14 ljudi, a to je objasnio odbijanjem postojećeg kadra, koji ima fakultetsku diplomu, da "čiste pijace"!
Objavljeno:

Broj zaposlenih u ovom JKP koje gazduje valjevskim pijacama i koje ima 33 stalna radnika, praktično je na ovaj način dupliran. Direktor potvrđuje da je preko omladinske zadruge zaposlio 14 ljudi, koji će imati prosečnu platu od oko 200 evra.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Na to sam bio prinuđen jer stalno zaposleni u "Poletu", koji imaju fakultetsku diplomu, nisu pristali da rade poslove higijeničara i redara. Ovih 14 ljudi imaju po osam razreda osnovne škole ili srednju stručnu spremu i angažovani su na mesec dana na osnovu ugovora o privremeno-povremenim poslovima - objašnjava Andrić.

Direktor valjevskih pijaca kaže da je njihovo radno vreme od sedam do 19 časova i da imaju jedan slobodan u sedmici, a zaduženja su im da "kupe pomije, papir, staklo, uklanjaju sav drugi otpad i recikliraju ga, da održavaju higijenu u javnom WC-u na zelenoj pijaci i kontrolišu liniju snabdevanja tezgi i ulaska na pijacu".

STOLAR MILE HEROJ SRBIJE: Divno je ono što je uradio za decu u vrtiću u Zrenjaninu! (VIDEO)

Na pitanje da li je dobio saglasnost gradskih vlasti za zapošljavanje novih 14 radnika u javnom preduzeću, Andrić ne daje konkretan odgovor.

- Dobio sam saglasnost da se zapuštena higijena na gradskim pijacama podigne na viši nivo. Ponavljam, ovo je zaposlenje zbog potrebe posla – navodi Andrić.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.