JOVANU IZ NIŠA GODINAMA ZLOSTAVLJAO ZORAN MARJANOVIĆ!
Jovana Marjanović, Foto: Printscreen/Društvene mreže

STRAHOTA

JOVANU IZ NIŠA GODINAMA ZLOSTAVLJAO ZORAN MARJANOVIĆ!

Da je pokojna žena imala ozbiljne probleme i da je bila pod pritiskom, potvrdile su i njene ćerke

Objavljeno:

Preduzetnica iz Niša Jovana Marjanović (54), koja je 26. decembra nađena mrtva na Zlatiboru posle četvorodnevne potrage, navodno je trpela zlostavljanje od svog bivšeg muža Zorana Marjanovića, tvrde njeni prijatelji.

Iako je, kako kažu oni koji su je poznavali, obdukcijom utvrđeno da Jovana nije ubijena, njene ćerke i najbliži prijatelji smatraju da je tragičnom ishodu doprinelo to što je "trpela pritisak od bivšeg supruga, koji ju je navodno godinama psihički i fizički maltretirao".

Da je pokojna žena imala ozbiljne probleme i da je bila pod pritiskom, potvrdile su i njene ćerke, a jedna od njih je prekjuče za Kurir navela "da je Jovana trpela pritisak od bivšeg muža zbog neke muške sujete, kao i da je policija upoznata sa svim detaljima".

Jovana Marjanović
foto: Printscreen/Društvene mreže

Nikakav brak

- Zoran Marjanović i Jovana su godinama bili u braku, dobili su tri ćerke, a Zoran je, kako se sada priča, očekivao da mu rodi sina. Brak im je navodno od samog početka bio nikakav, pravio joj je razne probleme, napatila se i namučila s njim. Samo ona zna šta je prošla, a bila je izuzetna žena, prelepa, sposobna, sportistkinja. Nažalost, Zoran je bio izuzetno ljubomoran - s tugom govori poznanik Marjanovićeve.

Kako objašnjava, bivši muž imao je i privatnu firmu. - I u poslu je pravio probleme, zaduživao se, zamerao ljudima.... - navodi prijatelj. - Čuli smo i da joj je Zoran zabranjivao da se vraća u kuću u Nišu, pa se veruje da su imali i neke neraščišćene imovinske odnose.

Jovana Marjanović
foto: Printscreen/Društvene mreže/Kurir

Bonus video:

19:11

ZELENAŠENJE U SRBIJI UZROK MNOGIH TRAGEDIJA: Kako stati na put pozajmljivanju na kamatu

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.