AVANTURA GRADSKIH CURA NA SELU: Otišle smo da muzemo krave i vozimo traktor, KAD ONO... (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

lepše od pariza

AVANTURA GRADSKIH CURA NA SELU: Otišle smo da muzemo krave i vozimo traktor, KAD ONO... (VIDEO)

Dve novinarke Espresa krenule su put Ripnja, da se susretnu po prvi put sa realnostima srpskog sela - mužom krava, sređivanjem voćnjaka, ali i neočekivano - vožnjom traktora!
Objavljeno:

Zamislite šta se desi kada gradske cure, koje ne silaze sa asfalta i iz visokih potpetica, dođu na selo, spremne da se uhvate sa zadacima koje im priredi domaćin?!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja

I ne morate da zamišljate, sve je snimljeno! Dve novinarke Espresa krenule su put Ripnja, da se susretnu po prvi put sa realnostima srpskog sela - mužom krava, sređivanjem voćnjaka, ali i neočekivano - vožnjom trakotora!

Kako su se snašle Suzana i Jelena, pogledajte u novom Espreso Videu:

I to nije sve - uskoro vas čeka i drugi deo avanture!

A evo i njihovih utisaka sa sela:

Suzana

foto: Filip Plavčić

Moj prvi put na selu nije bio baš najponosniji. Bila sam mala i kad sam videla kravu rekla sam: "Mama, vidi magare". Toliko o meni.

Da operem sudove, toliko znam. Nikad nisam smela da istranžiram pile. Obožavam životinje. Teletinu ne jedem, jer mi je žao životinjice. Ni svinjetinu. O divljači da ne pričam. Zečetinu nisam probala u životu, ovom odraslog kog sam barem svesna...

Ako pokušam eventualno nekad u životu da počupam travu ispred kuće, zaradim žuljeve. Onda sledi kajanje jer su su mi nokti užas. Uvek sam mislila: Na selu bih verovatno crkla.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.