ZORAN JE NAJBOLJI KOMŠIJA U SRBIJI: A ni komšinica mu nije ostala dužna! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook/Zoran Stamenkovic

SVAKA ČAST!

ZORAN JE NAJBOLJI KOMŠIJA U SRBIJI: A ni komšinica mu nije ostala dužna! (FOTO)

Komšinica Jasmina se odužila tortom sa natpisom “najboljim komšijama”
Objavljeno:

U današnje vreme kada svako gleda svoja posla i ne obaraća mnogo pažnje na svoje bližnje, malo je primera poput Zorana Stamenkovića koji je svojoj komšinici, osobi sa invaliditetom, Jasmini Barać Perović obezbedio sigurno mesto na parkingu ispred zgrade u kojoj oboje žive.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Komšinica Jasmina se odužila tortom sa natpisom “najboljim komšijama”.

Čini dobro, dobru se nadaj, stara je poslovica koja se i u ovom slučaju pokazala tačnom.

BILI SMO U ZABRANJENOJ ZEMLJI ZA OSOBE SA INVALIDITETOM: A nismo mrdnuli iz Beograda! (VIDEO)

Stamenkovići i Perovići žive u istoj zgradi i primer su dobrosusedskih odnosa. Jasmina se, zbog bolesti, teško kreće. Budući da je društveno vrlo aktivna i vozi automobil, često joj se desi da parking ispred zgrade u kojoj živi bude zauzet, iako na njemu piše da je rezervisan za osobu sa invaliditetom.

Zoran Stamenković, prvi komšija, inače vlasnik niške kafane “Galije”, bezbroj puta bio je svedok takve situacije. Kaže da je intervenisao, nekad molio, a nekad se i svađao sa nesavesnim vozačima.

A onda je rešio da pomogne komšinici postavljanjem elektronske zaštitne rampe koja se diže i spušta daljinskim upravljačem. Tako će Jasmina ubuduće moći iz svog automobila jednim potezom da obezbedi uvek siguran parking.

Ovaj velikodušni gest svojih komšija prokomentarisala je:

- Kažu da je komšija najveći rod. Moje komšije su bolje od polovine familije. Revoltirani što mi pored znaka za invalide polusvet staje na parking, odlučili da mi kupe parking na daljinski.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.