Meso zamrznuto 1982. krenulo ka Srbiji! Da li ćemo jesti trule viršle, kobasice ili... ?
Foto: Stock Thinstock

pažnja!

Meso zamrznuto 1982. krenulo ka Srbiji! Da li ćemo jesti trule viršle, kobasice ili... ?

U pitanju je nekoliko stotina tona mesa, koje će ilegalnim kanalima stići do proizvođača mesnih prerađevina
Objavljeno:

Ipak ćemo u viršlama jesti smrznuto meso iz 1982. godine! Ono je ipak stiglo u Bar! Prekjuče je istovareno sa broda, a već juče je krenulo put Srbije, Bosne i Hercegovine i Makedonije!

Ovo su poslednje informacije, a ujedno i epilog trodnevnog nagađanja da li je brod sa takvim tovarom uopšte uplovio u Luku „Bar“, što je zvanično za Alo demantovala crnogorska Uprava carina, a koje je objavio portal „agroservis”, pozivajući se na izvore iz barske luke.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Juče je istovareno smrznuto meso u barskoj luci, za koje su carinici posle odlaska broda rekli da ne postoji. Danas je kao tranzitna roba upućeno kupcima. Naš izvor u luci tvrdi da će ovo zamrznuto meso postepeno biti isporučivano Srbiji, Bosni i Hercegovini i Makedoniji. U pitanju je više stotina tona - naveli su juče u „Agroservisu”.

Da je situacija krajnje ozbiljna, juče su potvrdili u Upravi carina Srbije i Upravi za veterinu Ministarstva poljoprivrede, koji su, ne verujući Crnogorcima koji su tvrdili da meso nije stiglo, pojačali nadzor granica Srbije.

foto: Stock

- Iako se cela stvar danima komplikovala oprečnim vestima, mi smo ipak pojačali carinsku kontrolu na svim grancima. Sve vreme smo u pripravnosti bez obzira na tvrdnje crnogorske Uprave carina. Ako meso krene, pored nas proći neće - naveli su za Alo u Upravi carina Srbije.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.