Vremenska prognoza: Ako ovo ne uradite danas - mora da ste ludi!
Foto: Beta

iskoristite dan

Vremenska prognoza: Ako ovo ne uradite danas - mora da ste ludi!

Pa, stvarno!
Objavljeno: 09:24h

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo, osim u Timočkoj Krajini, gde će biti hladnije, uz postepeno povećanje oblačnosti tokom dana

Uveče i noću na severu i zapadu umereno naoblačenje. Duvaće slab i umeren, južni i jugoistočni vetar, u košavskom području povremeno jak, a na jugu Banata i olujni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Najniža temperatura biće od 0 do 9 C, najviša dnevna od 12 do 19 C, u Timočkoj Krajini oko 8 stepeni.

U Beogradu će danas biti pretežno sunčano, toplo i vetrovito (košava). Jutarnja temperatura će biti 9 C, najviša dnevna 18 C.

Drugim rečima, niste normalni ako danas ne iskoristite dan za šetnju ili da bar malo izađete napolje. Em se ne radi pošto je subota, em uveče beće biti baš tako lepo vreme.

Prema prognozi vremena za narednih sedam dana, vreme će biti pretežno sunčano, toplo, naročito u nedelju i ponedeljak kada će dnevne temperature biti znatno iznad prosečnih vrednosti.

U košavskom području vetrovito uz jak, a na jugu Banata povremeno i olujni, jugoistočni vetar koji će od četvrtka biti u slabljenju. U Timočkoj Krajini oblačno, hladno i tmurno, povremeno sa sipećom kišom. U subotu prolazno naoblačenje, ponegde sa kišom.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.