"JAKO MI SE DOPADA, VOLEO BIH DA URADIM OVO SA NJOM": Poznati MAKRO za ESPRESO priznao SIMPATIJE, BIĆETE U ŠOKU
Foto: Espreso/Profimedia

ekskluzivno za espreso

"JAKO MI SE DOPADA, VOLEO BIH DA URADIM OVO SA NJOM": Poznati MAKRO za ESPRESO priznao SIMPATIJE, BIĆETE U ŠOKU

- Ne znamo se ali bih voleo da se upoznamo. Ona je sa te strane primer moje škole, kao da sam je ja učio, priznao je Maksimović

Objavljeno: 15:15h

Najpoznatiji balkanski makro, Mihailo Maksimović tokom gostovanja u Espresu gde je pričao o novoj knjizi, dotakao se, između ostalog, i učesnica rijaliti programa i devojaka iz tog posla koje nisu bile sigurne da li da prihvate taj poziv.

- Borio sam se protiv toga da ulaze u rijaliti programe, ali to nije bilo pitanje straha jer sam znao da nikada ništa tamo neće reći jer im to nije išlo u korist. Mene su u rijalitiju dosta spominjali, naročito drugi učesnici i to me je ljutilo, jer mi nije odgovaralo da se priča o meni tamo, s obzirom da sam želeo da ostanem diskretan. Ali sada mi to nije problem.

Posebno je izdvojio jednu devojku koja se istakla u rijaliti programu, a na njoj nije štedeo reči.

Mina Vrbaški
foto: Printscreen Instagram

- Za Minu Vrbaški sam već izjavio da ima sve moje komplimente, jako mi se dopada ta žena i svaka joj čast. Ne znamo se ali bih voleo da se upoznamo. Ona je sa te strane primer moje škole, kao da sam je ja učio- rekao je Mihailo, a zatim nas ostavio u nedoumici sa 1 odgovorom.

Otkud znate da se nismo sreli?- upitao nas je sa osmehom na licu.

Zatim je skrenuo sa teme i nastavio da priča o rijalitiju i zašto je devojke neumorno pokušavao odgovoriti od toga

Mihailo Maksimović
foto: Espreso/V.G

- Pokušavao sam da ih odgovorim od rijalitija, jer sam smatrao da to javno kompromitovanje ne može ništa dobro da im donese,i znao da će te devojke i po izlasku nastaviti da se bave tim poslom. Od rijalitija i da si javna ličnost ne može da se živi, a one žive od ovog posla. Prevarile su se ako misle da će zaraditi novac posle rijalitija jer nakon njega ne mogu da funkcionišu kao pre. Samo im je donosio probleme, a ništa od toga nisu mogle unovčiti. Od sto posto devojaka koje su dobile ponudu za rijaliti, 80 posto njih sam odgovorio. Imao sam mnogo inicijativa u firmi za te projekte i zvali su me ljudi koji su želeli da devojke uđu. Mnoge sam uspeo odgovoriti i zbog toga su mi zahvalne- istakao je Maksimović pa dodao:

- Osma priča u mojoj knjizi upravo se bavi devojkama iz rijalitija sa kojima sam poslovno sarađivao. Opisao sam neke rezervacije sa njima, i možda će neko da prepozna neke od njih. Imam dosta informacija i podataka što se toga tiče, ali ne bih da se bavim tim.

Podsetimo, od kako je izašla knjiga "Mnoga lica Marije Magdalene" polemike oko nje ne prestaju. Maksimović je prilikom intervjua za Espreso otkrio da bi voleo da čitaoci knjigu ne čitaju kao roman za zabavu, nego kao knjigu sa razumevanjem.

(Espreso/ Vanja P.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.