Moćna mašina slavnog imena: Srebrni Lamborghini za sve poljske radove! (FOTO) (VIDEO)
Foto: polovniautomobili.com

Za iskusne poljoprivrednike

Moćna mašina slavnog imena: Srebrni Lamborghini za sve poljske radove! (FOTO) (VIDEO)

Traktor Premium 1300 iz 2003. godine opremljen je šestocilindričnim turbodizel motorom od 6 litara zapremine i 130 konja snage
Objavljeno:

Slavni italijanski proizvođač supersportskih automobila Lamborghini nije oduvek proizvodio samo ono po čemu je danas najpoznatiji. Šesnaest godina pre nego što je napravio svoj prvi elegantni sportski kupe "350 GT", Lamborghini je 1948. počeo da proizvodi traktore.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Osnivač i vlasnik Ferućio Lamborgini je posao započeo koristeći odbačene vojne materijale, preostale iz rata, za sklapanje prvih traktora. Za relativno kratko vreme, proizvodnja je skočila sa jednog nedeljeno na više od 200 traktora godišnje.

foto: lamborghini-tractors.com

Firma "Lamborghini Trattori" je 1951. godine napravila svoj prvi samostalno razvijeni model "L 33". Proizvodnja automobila, koji će fabriku učiniti prepoznatljivom u celom svetu, počela je 1964. godine, a proizvodnja poljoprivrednih radnih mašina je uporedo nastavljena i traje i danas.

A upravo jedan savremeni Lamborghini traktor našao se ovih dana na stranama sajta Polovni automobili. Reč je o modelu Premium 1300 iz 2003. godine, standardnom traktoru sa kabinom.

foto: polovniautomobili.com
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.