NAJJAČI ČOVEK NA SVETU UPUTIO PORUKU SRBIJI: Zagrejaće vam srce ove reči dobrog džina! (VIDEO)
Foto: Profimedia

iz rusije s ljubavlju

NAJJAČI ČOVEK NA SVETU UPUTIO PORUKU SRBIJI: Zagrejaće vam srce ove reči dobrog džina! (VIDEO)

Preko video linka se obratio jedan od najvećih sportista svih vremena, danas član Ruske Dume Aleksandar Aleksandrovič Kareljin
Objavljeno: 10:38h

Izgradnja ovog prelepog multifunkcionalnog objekta počela je još 1988, a zalaganjem aktuelnih lokalnih vlasti svi radovi konačno su privedeni kraju.

Dom sportova zauzima oko 1200 kvadratnih metara sa pratećim prostorijama i opremom za više sportova između ostalog za rukomet, odbojku, stoni tenis, mali fudbal i ono na šta su Botošani posebno ponosni rvanje.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Youtube printscreen/Ilovezrenjanin

Upravo zbog toga kao i zbog jakih veza Srbije i Rusije na mnogim poljima ova sala je ponela ime najboljeg rvača svih vremena Rusa Aleksandra Aleksandroviča Kareljina.

Sala će biti na raspolaganju meštanima Botoša njih oko 1800 kao i za 135 đaka OŠ „1. Oktobar“ ali i svim meštanima mesta koja mu gravitiraju kao štu su Banatski Despotovac, Orlovat, Tomaševac i drugi.

foto: Youtube printscreen/Ilovezrenjanin

Presecanjem vrpce salu su svečano otvorili Kiril Kirža ataše za kulturu pri Ruskoj ambasadi, Davor Štefanek zlatni olimpijac iz Rija, Čedomir Janjić gradonačelnik Zrenjanina te Branislav Lazić predsednik Saveta MZ Botoš.

foto: Youtube printscreen/Ilovezrenjanin

Tokom prigodnog kulturnog umetničkog programa meštanima Botoša kao i građanima Srbije video linkom obratio se jedan od najvećih sportista i svakako najuspešniji rvač svih vremena danas član Ruske Dume Aleksandar Aleksandrovič Kareljin.

Pogledajte šta je poručio Srbiji:

(Espreso.co.rs / ilovezrenjanin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.