OBORILI Beograđanku na zemlju, pa je MALTRETIRALI! Posle komunalaca, sad imamo i BAHATE SAOBRAĆAJCE! (VIDEO)
Foto: Facebook video printscreen

DOKLE VIŠE SRBIJO?

OBORILI Beograđanku na zemlju, pa je MALTRETIRALI! Posle komunalaca, sad imamo i BAHATE SAOBRAĆAJCE! (VIDEO)

Na "Fejsbuku" se pojavio stravičan snimak na kojem se vidi kako saobraćajna policija maltretira nedužnu ženu, a potom i ostale prisutne..
Objavljeno: 15:10h

Snimak je nastao u Višnjičkoj banji u Beogradu, prilikom kontrole učesnika u saobraćaju. Na njemu se vidi kako saobraćajci obaraju nedužnu ženu, a potom je i maltretiraju dok ona pokušava da ustane.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ona je navodno zaustavljena jer nije imala zimske gume na svom automobilu. Prlikom privođenja, žena je oborena, a ubrzo su izašli i okolni stanari.

MINISTARSTVO ZDRAVLJA: Ove kašice su pune PESTICIDA, HITNO se POVLAČE sa TRŽIŠTA!

Oni su pokušavali da odbrane ženu i tom prilikom su takođe ušli u konflikt sa policijom. Jedan čovek je priveden jer je pokušavao da snimi celu situaciju, a drugom je policajac pokušao da izbije telefon iz ruke.

- Sektor unutrašnje kontrole je već započeo istragu povodom snimka koji se pojavio na društvenim mrežama, a na kome se vidi postupanje policije prilikom kontrole učesnika u saobraćaju u Višnjičkoj banji u Beogradu - kažu iz MUP za Espreso.co.rs.

Ukoliko se utvrdi da je bilo propusta u postupanju policijskih službenika protiv njih će biti preduzete odgovarajuće mere, tvrde oni.

Događaju koji se vidi na snimku prethodila je kontrola u kojoj je jedna od učesnica u saobraćaju odbila da se podvrgne alkotestiranju, nakon čega su pripadnici policije primenili zakonska ovlašćenja kako bi je priveli u stanicu, kažu iz policije za naš portal.

Pogledajte snimak:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.