KOSOVO DA NAM VRATI, NOLE DA BUDE ŠAMPION! Šta Igor Brakus traži od predsednika Amerike? (FOTO) (VIDEO)
Foto: Nemanja Pančić, Reuter

i to za mesec dana

KOSOVO DA NAM VRATI, NOLE DA BUDE ŠAMPION! Šta Igor Brakus traži od predsednika Amerike? (FOTO) (VIDEO)

Želim da napomenem, voljeni Vođo, da sam do ovoga jutra s bromazepamom pio isključivo votku, ali vremena i prioriteti se menjaju, a i ja se menjam u skladu s njima
Objavljeno: 12:42h

Poznati voditelj Igor Brakus napisao je otvoreno pismo novoizabranom predsedniku SAD Donaldu Trampu u kome je objasnio kako bi "najmoćniji čovek na planeti" mogao da pomogne našoj zemlji.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ovo pismo prenosimo u celosti:

Dragi Donalde… predsedniče… celu noć sam probdeo pored televizijskog aparata čekajući konačne rezultate ove naše borbe.

Kažem naše jer su Vaša uverenja, predsedniče i moja lično.

Ujutru kada je sve bilo gotovo popio sam američki viski i bromazepam da bih se malo smirio od silnog uzbudjenja i blaženosti osećaja koja su me preplavila.

Želim da napomenem, voljeni Vođo, da sam do ovoga jutra sa bromazepamom pio isključivo votku, ali vremena i prioriteti se menjaju, a i ja se menjam u skladu sa njima. Nikada nisam previše voleo Ameriku i taj takozvani “američki san” nikada nisam imao ni potrebu ni želju da sanjam. Na svadbama sam oduvek tražio da mi sviraju “Prokleta je Amerika” a ja bih pevao umesto Bobana Zdravkovića.

Ne znam da li ste čuli za Bobana. Evo, maše Vam, predsedniče. Sedi ovde pored mene dok Vam kuckam ova slova. Sjajan je on momak i spreman da pesmu preimenuje u “Prokleta je Hilari” samo ako Vi to poželite. Vaša zapovest je za nas želja! Sada, kada ste Vi postali predsednik, ceo život svakog čoveka na planeti se menja iz korena. Napokon smo svi dobili mogućnost da se nadamo nečemu i zamišljamo ono “bolje sutra” o kojem smo do sada smeli samo da maštamo.

Zbog svega toga Boban i ja, Brakus, smo rešili da vam među prvima pošaljemo spisak želja koje ćete nam, mi u to čvrsto verujemo, ispuniti u narednih mesec dana:

foto: Fonet

Povratak Kosova u Srbiju

Đoković ponovo broj 1 uz tešku povredu gluteusa Endi Mareja

Aneksija San Marina, Luksemburga i Lihtenštajna (možemo istovremeno napasti ove tri države i pripojiti ih Srbiji)

Pobeda na Pesmi Evrovizije, a Srbiju da predstavlja Bijonse

Sinhronizovani napad projektilima voda-vazduh-zemlja na Tiranu

Gratis angažman Stivena Spilberga na režiji nastavka projekta “Selo gori a baba se češlja”, gde bi glavne glumačke role, takođe gratis, realizovali Leonardo di Kaprio i Tom Kruz

Milion dolara nepovratnog zajma meni, a pola miliona Bobanu za realizaciju novog CD projekta “Prokleta je Hilari”

Prestanak ulaganja američkih finansijskih sredstava u plaćeničke, nepatriotske, antivladine, izdajničke organizacije u Srbiji i preusmeravanje istih u fond “Sveti spasilac Brakus kratkovidi trećemučenik”

Dolazak forenzičara iz Floride, na čelu sa Horejšo Kejnom, koji bi istražili šta se desilo u Savamali (nije da ovi naši ne umeju, nego nemaju vremena)

Deset miliona dolara u kešu sajtu headliner.rs

foto: Nemanja Pančić

Eto, mislim da je ovo Vama, poštovani Predsedniče, sve veoma izvodljivo, a poznato je i da ste jako operativni, pa se nadamo da ovo pismo neće završiti u košu, gde su najčešće završavale lopte naših NBA zvezdi Divca, Stojakovića, Danilovića, Radmanovića…

(Espreso.co.rs / headliner.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.