VOZAČI, OPREZ: Gužve na putevima zbog državnog praznika!
Foto: Beta / Miloš Miškov

Naoružajte se strpljenjem

VOZAČI, OPREZ: Gužve na putevima zbog državnog praznika!

Magla i sumaglica smanjuju vidljivost u jutarnjim i večernjim satima,uglavnom, na putevima preko planinskih prevoja, a metereolozi tokom dana ne isključuju mogućnost povremeno slabe i kratkotrajne kiše
Objavljeno:

Zbog predstojećeg državnog praznika, za mnoge poslednji radni dan u ovoj nedelji i početak produženog vikenda sigurno će u popodnevnim satima doneti pojačan saobraćaj, zbog čega može biti manjih zastoja, sa povremeno usporenom vožnjom, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Vozače danas očekuju nešto bolje vremenske prilike u odnosu na prethodne dane, ali i dalje ne baš tako povoljne, jer magla i sumaglica smanjuju vidljivost u jutarnjim i večernjim satima,uglavnom, na putevima preko planinskih prevoja, a metereolozi tokom dana ne isključuju mogućnost povremeno slabe i kratkotrajne kiše.

Obilne padavine prethodnih dana uticale su i na pojavu čestih odrona zbog koji je bilo, a i danas može biti kraćih prekida u saobraćaju, zbog čega se vozačima savetuje veća opreznost za volanom.

Povlačenje vode u rečna korita uslovilo je bolju prohodnost pojedinih puteva, onih koji su bili poplavljeni na području Babušnice i Tutina, a zbog klizišta ili većih odorona postoji još jedan manji broj puteva II reda koji su neprohodni, a na kojima se intenzivno radi na njihovom probijanju.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije Srbije, na našim graničnim prelazima na putničkim terminalima trenutno nema dužih zadržavanja od 15 do 20 minuta.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.