VRIŠTALA SAM KAD SAM SAZNALA ŠTA JE RADIO MOJIM DEVOJČICAMA! Priča ove majke iz Beograda ostaviće vam ranu na duši! (VIDEO)
Foto: Petar Lazović

stop nasilju!

VRIŠTALA SAM KAD SAM SAZNALA ŠTA JE RADIO MOJIM DEVOJČICAMA! Priča ove majke iz Beograda ostaviće vam ranu na duši! (VIDEO)

Ovo nije scena nekog horor filma. Ovo je život jedne mlade žene koja je štićenica Sigurne kuće
Objavljeno: 22:53h

Ćutala je. Dugo, predugo. Masnice je lečila i krila. Da niko ne vidi, da niko ne sazna.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kada ju je muž izbacio na ulicu, njena porodica bila je u šoku. Niko nije ni slutio šta se dešavalo iza zidova njihovog doma. Niko, ali čak ni ona sama, do kraja, ispostaviće se. Bila je žrtva nasilja i mislila je da je sve to - normalno. Tako je bilo sve dok nije saznala najstrašniju istinu - da je njen muž, otac njene dece, nad njihovim ćerkama vršio nedozvoljene polne radnje.

Ovo nije scena iz nekog horor filma. Ovo je život jedne mlade žene koja je štićenica Sigurne kuće, koja je za Espreso podelila svoje horor iskustvo:

Godine 2012. sam saznala nešto najstrašnije što jedna majka može da doživi.

- Bivši suprug i ja od 2010. godine ne živimo zajedno. Dok ja samostalno vršim roditeljska prava, on ima - zabranu prilaska meni i deci. Zvanično smo se razveli tek ove godine zato što se on nikad nije pojavljivao na suđenjima. Odlagao je izlaske na sud, slao svoje advokate, da bi nas što duže mučio. Iz dana u dan, iz godine u godinu nas je maltretirao. Naša agonija traje skoro šest godina.

Te 2010. godine on je nju izbacio, iz kuće, priča naša sagovornica.

- Kad me je izbacio, deca su ostala kod njega. Ja sam iznajmila stan u blizini, centar za socijalni rad je rekao da ja ne mogu da živim u garsonjeri od 28 kvadrata sa decom. Plata mi je bila prosečna zarada od 17.000 a inače on drži građevinsku firmu i primanja su mu mnogo veća od moje skromne plate. Decu sam viđala svakodnevno i vršila svoje dužnosti bez njegovog znanja, uzimala ih odvozila kod mene, tuširala, češljala, učili smo zajedno...

Godine 2012. sam saznala nešto najstrašnije što jedna majka može da doživi.

Najstarija ćerka tada je išla u peti razred, mlađa treći, a sin u prvi razred. Nakon devet meseci videla sam učestale masnice po njihovim telima. Deca su uvek odbijala da priznaju šta se dešava. Izmišljale su izgovore: "Bata me je udario kad smo spavali" ," šutnuo me je drug"...

foto: Petar Lazović

- Nisam slutila šta se dešava sve dok ih nisam čula u kupatilu kako pričaju da "ne smeju da kažu mami jer je tata rekao da će ubiti mamu ako ona sazna za to". Tog dana sam saznala strašnu istinu. Držala sam ih u krilu i vrištala. Završila sam u domu zdravlja jer mi je od šoka pozlilo, a tek kasnije shvatila šta se zapravo dešavalo...

- Protiv njihovog oca sam više puta podnosila krivične prijave. Prvo zbog nasilja, onda zbog nedozvoljenih polnih radnji, pa zbog uznemiravanja... Zbog masnica sam, pre nego što sam saznala strašnu istinu podnela krivičnu prijavu samo zbog masnica koje sam našla na njihovim telima. To je bilo. Posle par meseci sam saznala da je devojčice dodirivao...

- Strahovala sam da im nije uradio nešto više. Tada sam i otela svoju decu, prijavila policiji šta sam uradila i rekla da ću se posuti benzinom i zapaliti ako ih opet vrate kod njega.

- Nedelju dana me niko nije pozvao da bi me tada pozvali iz centra za socijalni rad i rekli da deca ostaju kod mene. Protiv njega sam podnela i krivičnu prijavu za nedozvoljene polne radnje nad decom koje je on, kako sam kasnije saznala, vršio devet meseci, skoro svakodnevno kad je bio u pijanom stanju.

- Protiv njega je podignuta optužnica i raspisana poternica, a on je i dalje na slobodi i proganja nas - priča ova hrabra majka, koja je odlučila da kaže STOP porodičnom nasilju.

POBEGLA IZ PAKLA: Posle Marijine, tek će ispovest ove žene potresti Srbiju! (VIDEO)

- Moja ćerka ima fobiju od muškaraca - kroz suze nastavlja majka. Jeca, sama u svom bolu. Ubrzo postaje svesna kamere i nastavlja svoju strašnu ispovest kako bi svim ženama rekla samo jedno: "NE SMETE DA ĆUTITE".

foto: Petar Lazović

U Sigurnoj kući majka sa decom završila je pre tri meseca. Razlog tome je maltretiranje koje se nastavilo i nakon više prijava, optužnica, poternice.

Kako kaže u njenom slučaju zakazali su svi organi osim divnih ljudi u Sigurnoj kući koji su im pružili utočište.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.