Pilići i ćurke su zaklani: Nudio živinu kolegama preko službenog mejla! (FOTO)

đorđe čvarkov u nišu

Pilići i ćurke su zaklani: Nudio živinu kolegama preko službenog mejla! (FOTO)

U sred radnog vremena zaposlenima je stigao mejl da stiže nova isporuka
Objavljeno: 11:52h

Jedan od zaposlenih u Upravi za poljoprivredu u radno vreme, sa službene mejl adrese nudio je kolegama iz Gradske uprave piliće i ćuriće. Pravo čudo: Džinovska paprika od dva metra raste u blizini Niša! (FOTO) Priču o tome preneo je portal "Južne vesti“, a u Lokalnom antikorupcijskom forumu kažu da je reč o zloupotrebi. Kako se jasno vid na mejlu koji je poslat juče oko podneva sa službene adrese, - pilići i ćurke su zaklani, a cena je i dalje ista-.

- Poštovane koleginice i kolege, obaveštavam Vas da će u toku nedelje biti isporuka zaklanih pilića i ćuraka po još uvek istoj ceni - pilići 270 din/kg, ćurke 500 din/kg - stoji u obaveštenju koje je potpisao službenik Uprave.
Printscreen/Južne vesti
U mejling listi je više stotina imena službenika Gradske uprave, a među njima su i načelnici, njihovi zamenici, ali i većnici i predsednici pojedinih opština. Sličan mejl sa iste adrese upućen je i 10. jula ove godine u kojem isti službenik Uprave za poljoprivredu nudi kolegama tovne piliće “iz njegovog porodičnog gazdinstva”, ali kako piše u mejlu, u saradnji sa Sindikalnom organizacijom Skupštine Grada Niša. (Espreso.co.rs / Izvor: Južne vesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.