OD PONEDELJKA PONOVO VAKCINALNI PUNKT U TC "UŠĆE": Od Nove godine otvaranje punktova i u drugim tržnim centrima
Vakcinacija, Foto: Aleksandra Čolić

otvaranje punktova za vakcinaciju

OD PONEDELJKA PONOVO VAKCINALNI PUNKT U TC "UŠĆE": Od Nove godine otvaranje punktova i u drugim tržnim centrima

Od ponedeljka će ponovo biti otvoren punkt u tržnom centru "Ušće", u istom lokalu na trećem spratu

Objavljeno:

U Beogradu će od ponedeljka, 11. oktobra, ponovo biti otvoren vakcinalni punkt u tržnom centru "Ušće", najavila je danas gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević.

Ona je to rekla na otvaranju vakcinalnog punkta u tržnom centru "Galerija", u okviru Beograda na vodi, gde je podsetila da u Beogradu postoji 25 punktova u svim domovima zdravlja i ambulantama, te da se građani mogu vakcinisati i na Beogradskom sajmu.

Stanisavljević je istakla da je strategija Grada Beograda, kada je reč o imunizaciji protiv korona virusa, da preduzme sve što je u njegovoj nadležnosti da svakom građaninu prestonice omogući da se vakciniše na mestu gde živi, radi ili gde mu je blizu.

"Zahvaljujuhci pre svega inicijativi zamenika gradonačelnika Gorana Vesića, mi ćemo u narednom periodu, do Nove godine, otvoriti punktove za vakcinaciju i u drugim tržnim centrima. U predlogu su ''Rajićeva'', ''Stadion'', a potom i svi drugi tržni centri, sa kim god možemo da se dogovorimo i nađemo adekvatan prostor", rekla je Stanisavljević.

S tim u vezi, najavila je da će od ponedeljka ponovo biti otvoren punkt u tržnom centru "Ušće", u istom lokalu na trećem spratu.

Stanisavljević je rekla da punktove u tržnim centrima otvaraju zato što se na tim punktovima do sada vakcinisalo više od 20.000 ljudi i to uglavnom mlađe populacije.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.