SIN TAJKUNA NE ZNA NI DA ČITA, A IMA SVE PETICE U SREDNJOJ ŠKOLI! Najbolje čuvana tajna iz PRIVATNIH GIMNAZIJA!
Foto: Profimedia

Ovako naša elita školuje podmladak

SIN TAJKUNA NE ZNA NI DA ČITA, A IMA SVE PETICE U SREDNJOJ ŠKOLI! Najbolje čuvana tajna iz PRIVATNIH GIMNAZIJA!

- Koleginice, pa nema veze što ne zna da čita. Vidite da ima sve druge petice. Zar ćete vi da mu kvarite prosek?
Objavljeno: 22:07h

Da li ste se ikad zapitali zašto su razmažena i bahata deca političara, tajkuna i estradnih zvezda istovremeno po pravilu tako glupa?

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Mislim, idu i oni u neku školu, zar ne, pa moraju, hteli ili ne, ponešto tamo da pokupe.

Ali život svakog dana demantuje ovo. Njihove tupave face, njihovi postupci, i njihove reči, kad smo primorani da ih čujemo, svedoče o tragičnoj stranputici jedne civilizacije i tužnom kraju perioda ljudske rase koji je počeo sa renesansom u Italiji i pre toga sa arabljanskom recepcijom helenizma.

foto: Aleksandar Jovanovic Cile

Malo smo se raspitivali, i došli smo do jednog profesora (sada je u penziji) koji je nekoliko godina radio u jednoj elitnoj srednjoj školi, koju su pohađali ovi "elitni" mamini i tatini sinovi i ćerke.

- Ma vi ne možete to ni da zamislite. To su sve deca bogataša. Ova nova elita. Političari, tajkuni, estradne zvezde. Vi ne možete ni da zamislite šta je to - počinje ispovest za Espreso ovaj nastavnik.

foto: Profimedia

Kako kaže, u ovoj školi, u kojoj godina košta i do deset hiljada evra, jedino pravilo je da nema pravila. Učenik je uvek u pravu, ma šta uradio, ma koliko znao, i skoro svi, barem oni koji to žele (a većina ih je takvih), na kraju godine imaju sve petice, uprkos potpunom odsustvu interesa za bilo kakvim vidom učenja i spoznavanja realnosti.

- Kad sam tek došao tamo, bio sam zatečen. Ipak, plata je bila sjajna, pa sam vremenom naučio da "gledam kroz prste" toj uglavnom nevaspitanoj i ispuštenoj deci. Bilo je i izuzetaka, neću da grešim dušu - priča nastavnik.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.