PAO SNEG U SRBIJI, temperatura u minusu, SVE SLUŽBE U PRIPRAVNOSTI!
Foto: AP

poranio je!

PAO SNEG U SRBIJI, temperatura u minusu, SVE SLUŽBE U PRIPRAVNOSTI!

Visina snežnog pokrivača u Sjenici iznosi pet centimetra, a službe nadležne za zimsko održavanje puteva su u stanju pripravnosti
Objavljeno:

Visina snežnog pokrivača u Sjenici iznosi pet centimetra, a službe nadležne za zimsko održavanje puteva su u stanju pripravnosti, spremne da se aktiviraju ako dođe do većih padavina, rečeno je danas u Meteorološkoj stanici u tom gradu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

#sjenica#trenutna

Фотографија корисника Adnan Korac (@adnan_adokorac) дана

Meteorolog Rada Grebović rekla je novopazarskom radiju "Sto plus" da je tokom noći minimalna temperatura bila minus 1,3 stepena i da nije bilo vetra.

- Poslednje merenje snežnog pokrivača obavili smo jutros u osam časova, trenutno nema padavina i sunčano je - dodala je ona.

#haski#dalia#fleky#sjenica#

Видео запис корисника ✖️EKO✖️ (@___veteran___) дана

U Direkciji za urbanizam, projektovanje i izgradnju Sjenice, koja obavlja zimsko održavanje puteva, rečeno je da su mašine za čišćenje u stanju pripravnosti, spremne da budu u funkciji ukoliko dođe do većih padavina.

Sjenica je poznata po obilnim snežnim padavima, a prošle godine prvi sneg pao je 21. septembra.

Zbog razuđenih, brojnih sela i zaselaka udaljenih od centra grada, pojedini putevi tokom zime u toj opštini budu zavejani i po nekoliko dana, a često se posle obilnih padavina proglašava i vanredna situacija.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.